• Facebook Clean

Tiiviskursseja ja tapahtumia
Kortkurser och händelser

Jive

30.1.2020 klo 18.30 - 20.30 Harjulassa, Kullervonkatu 7

Jive on kaunis, tanssiurheilustakin tuttu kädenalitanssi. Tällä kurssilla kertaamme lajin perustekniikkaa ja opettelemme joukon mukavia, helppoja ja käyttökelpoisia kuvioita.

Jiveä ohjaa espoolainen superkonkari Kimmo Luukkonen, jolla on ohjannut paritansseja noin 26 vuotta. Kimmo opettaa selkeästi, tehokkaasti ja iloisesti. Tuntien tasona on alkeisjatko – oletamme, että osaat jiven perusteet. Kurssin hinta on 15 euroa jäsenille. Voit käydä kokeilemassa jäsenhintaan ennen liittymistä.

Tanssi Kuin Tähti, Cha chan sooloteema

Harjulassa, Kullervonkatu 7, Lohja 6.2.20 klo 17.15-18.15

Tanssii tähtien kanssa -tähtiopettaja Matti Puro saapuu Lohjalle! Soololattaritunnilla klo 17.15-18.15 tanssitaan cha chata ilman paria. Tällä tunnilla tulee hyvin tutuksi peruskuviot ja tekniikka. Tunnin hinta on jäsenille 10 euroa.
Kurssit on tarkoitettu Länsi-Uudenmaan Tanssijat ry jäsenille sekä yhteistyöseuroille.

Tanssi Kuin Tähti, Rumban pariteema ennakkoilmoittautuneille - TÄYNNÄ

Harjulassa, Kullervonkatu 7, Lohja 6.2.20 klo 18.30-20.45

Tanssii tähtien kanssa -tähtiopettaja Matti Puron vetämässä pienryhmän pariteemassa treenataan Rumban tekniikkaa ja kuvioita parin kanssa. Pariosion hinta on 25 euroa per henkilö. Kurssille on ennakkoilmoittautuminen.

Jos osallistut sekä cha chan soolotunnille että pariteemaan, koko illan hinta 30 €.

Antti Törmäsen Bugg-tehopakkaus

27.2., 5.3. ja 12.3.2020 klo 18.30 - 20.50 Harjulassa, Kullervonkatu 7, Lohja

Buggin tehopaketti Harjulassa torstaisin klo 18.30-20.30. Vapaata harjoittelua perään klo 20.50 saakka.

Jokaiseen iltaan sisältyy tekniikkaa, viseä (vienti-seuraaminen), kuvioita sekä paljon tanssia. Illat muodostavat kokonaisuuden, joten suosittelemme tulemaan kaikkiin kolmeen. Toki yhdestäkin illasta on varmasti hyötyä. Ensimmäisen illan teemana on peruskuviot ja niiden variaatiot sekä vientiseuraamisen sekä parin välisen yhteyden parantaminen, toisen illan teemassa keskitytään siihen, miten saa tanssin tuntumaan helpolta ja miellyttävältä ja kolmannella kerralla laitetaan bugg liikkumaan ympäri tilassa.

 

Kurssin tasona on alkeisjatko, joten oletamme että buggin perusteet ovat hallussa ennen kurssille tuloa. Käytämme kiertävää parinvaihtoa, joten voit tulla yksin tai yhdessä. Kaikki pääsevät tanssimaan. Tanssimalla oppii!
Kurssimaksu on 15 €/kerta Länsi-Uudenmaan Tanssijat ry:n/ yhteistyökumppaneiden jäsenille.

Please reload