Tiiviskursseja ja tapahtumia
Kortkurser och händelser

Autenttisen Bachatan ja Boleron tanssileiri

Oinasjoen koulu, Vihti la ja su 8.-9.2.2020

Haluatko oppia tanssimaan bachataa kuin aito Domi? Saavu siis paikalle, kun Dominikaanisesta Tasavallasta alan gurut Vesa ja Yocasti vetävät intensiivisen viikonlopun tanssileirin Vihdissä.

PAKOLLINEN ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN!

Katso tarkemmat tiedot: https://www.lutanssijat.fi/bachata-bolero-tanssileiri

Antti Törmäsen Bugg-tehopakkaus

27.2., 5.3. ja 12.3.2020 klo 18.30 - 20.50 Harjulassa, Kullervonkatu 7, Lohja

Buggin tehopaketti Harjulassa torstaisin klo 18.30-20.30. Vapaata harjoittelua perään klo 20.50 saakka.

Jokaiseen iltaan sisältyy tekniikkaa, viseä (vienti-seuraaminen), kuvioita sekä paljon tanssia. Illat muodostavat kokonaisuuden, joten suosittelemme tulemaan kaikkiin kolmeen. Toki yhdestäkin illasta on varmasti hyötyä. Ensimmäisen illan teemana on peruskuviot ja niiden variaatiot sekä vientiseuraamisen sekä parin välisen yhteyden parantaminen, toisen illan teemassa keskitytään siihen, miten saa tanssin tuntumaan helpolta ja miellyttävältä ja kolmannella kerralla laitetaan bugg liikkumaan ympäri tilassa.

 

Kurssin tasona on alkeisjatko, joten oletamme että buggin perusteet ovat hallussa ennen kurssille tuloa. Käytämme kiertävää parinvaihtoa, joten voit tulla yksin tai yhdessä. Kaikki pääsevät tanssimaan. Tanssimalla oppii!
Kurssimaksu on 15 €/kerta Länsi-Uudenmaan Tanssijat ry:n/ yhteistyökumppaneiden jäsenille.

Salsaa, salsaa!

19.3. ja 2.4.2020 klo 18.30 - 20.30 Harjulassa, Kullervonkatu 7

Salsa on maailman suosituin lattaritanssi. Tätä mainiota rytmilääkettä on tarjolla kaksi torstain teemakertaa, 19.3. ja 2.4.20 klo 18.30-20.30 Lohjalla Harjulassa.


Harjoittelemme tunneilla tehokasta, käytännönläheistä, kohtuullisen helppoa tanssia. Pohdimme paljon perustekniikkaa, rytmiä, vientiä ja seuraamista. Toimivan perustan ja peruskuvioiden oheen opettelemme kummallakin tunnilla muutamia Kuuban salsan tyyppikuvioita, koska Kuuban salsa eli casino on seuratanssipuolella selkeästi dominoiva tyyli.


Salsaa opettaa paritanssin superkonkari Kimmo Luukkonen. Kimmo on tanssinut salsaa noin 18 vuotta ja hän opettaa erittäin selkeästi ja osaavasti.


Luvassa hauskaa ja hikistä menoa! Tasona on alkeisjatko, joten salsan perusteet pitäisi olla hallussa ennen tunneille tuloa. Yhden illan hinta on 15 euroa jäsenille sekä yhteistyöseurojen jäsenille. Tule siis mukaan nauttimaan!

Rake Salon West Coast Swing- sekä Bugg-teema

la-su 28.-29.03.2020 Roution koulu, Havumetsäntie 4, Lohja

West coast swing on maailmaa valloittava paritanssi. Tämä tanssi ei ole jämähtänyt kankeisiin kaavoihin vaan elää aikansa mukana ja on monipuolisuutensa takia hyvinkin koukuttava. Westin parhaita puolia ovat parin kanssa improvisoitu musiikintulkinta ja vapaus tehdä tanssista oman näköistään. Sitä tanssitaan muun muassa listahitteihin, R&B-musiikkiin, kauniisiin balladeihin ja ikivihreään blues-musiikkiin. Musiikin moninaisuus, musiikintulkinnan suuri rooli ja ilmaisun vapaus koukuttavat helposti lajin pariin.

Westie on kädenalitansseista käyttökelpoisin tanssi yökerhoissa, baareissa ja kotibileissä, kun tahdot pitää hauskaa hyvän musiikin tahdissa. Tule tutustumaan ja ihastumaan. Teemaviikonloppua ohjaa huippuopettaja Rake Salo, jonka esittelyn voit lukea ohjaajaesittelyssä. Ihan huikea viikonloppu tulossa!

Lauantain WCS-alkeiden aikana käydään läpi perusteet liikkumiseen ja kuvioiden muodostamiseen. Kokeilukertoja ja tanssia kosolti tiedossa, jotta päivän jälkeen sinulla olisi vankka ensivaikutelma west coast swingistä.

Voit osallistua vain sunnuntain tunneille, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta west coast swingistä oppituntien muodossa. Tunti 1 siis tarkoitettu ihan aloitteleville,  sunnuntain tunnit westiä ennen tanssineille.

Viikonlopun toisena teemalajina on Bugg, perustekniikan parantamista ja kuvioita kahden setin verran. Buggin tasona on alkeisjatko, joten perusteet pitää olla hallinnassa ennen bugg-tunneille tuloa.

La :  11.00-13.00  Alkeet ihan uusille West Coast tanssijoille

       13.15-15.00   Alkeisjatkotunnit, lajina Bugg

       15.15-16.45 Alkeisjatkotunnit, Bugg-teema jatkuu

 

Su:   10.30-12.15  West Coast Swingin alkeisjatko

        12.45-14.30 West Coast Swingin alkeisjatko

Lauantain ja sunnuntain tunneille voi tulla ilman ilmoittautumista. Yhden setin hinta on 15 euroa, tai la ja su yhteensä 60 euroa sisältäen WCS- ja bugg-tunnit.

 

Voit maksaa vähintään yhtä pankkipäivää ennen myös tilille: FI34 4006 0010 3044 22 Länsi-Uudenmaan tanssijat ry. Laita viitteeksi nimesi ja mille kurssille olet tulossa. Kursseillamme voi käydä kerran kokeilemassa liittymättä jäseneksi. Jäsenmaksu vuodelle 2020 on 20 euroa, tai opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 10 euroa. Tervetuloa tanssimaan!

Tanssi Kuin Tähti, Chachan sooloteema

Harjulassa, Kullervonkatu 7, Lohja to 23.4.20 klo 17.15-18.15

Tanssii tähtien kanssa -tähtiopettaja Matti Puron ohjaamalla soololattaritunnilla klo 17.15-18.15 tanssitaan chachata ilman paria. Tällä tunnilla tulee hyvin tutuksi peruskuviot ja tekniikka. Tunnin hinta on jäsenille 10 euroa. Soolotunnille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.
Kurssit on tarkoitettu Länsi-Uudenmaan Tanssijat ry:n jäsenille sekä yhteistyöseuroille.

Tanssi Kuin Tähti, Chachan pariteema ennakkoilmoittautuneille

Harjulassa, Kullervonkatu 7, Lohja to 23.4.20 klo 18.30-20.30

Tanssii tähtien kanssa -tähtiopettaja Matti Puron vetämässä pariteemassa treenataan chachan tekniikkaa ja kuvioita parin kanssa. Edeltävä soolotekniikkatunti on pakollinen paritunnille osallistuville, illan hinta on 25 euroa per henkilö. Kurssille on ennakkoilmoittautuminen lomakkeella (linkki tässä), mukaan päässeet saavat erillisen vahvistuksen.

Huomioithan, että tasona on alkeisjatko, eli chachan perusteet pitäisi olla hallussa tunnille tullessa. Kurssit on tarkoitettu Länsi-Uudenmaan Tanssijat ry:n jäsenille sekä yhteistyöseuroille.


 

Please reload

  • Facebook Clean