Tiiviskursseja ja tapahtumia
Kortkurser och händelser

MUISTATHAN NÄMÄ?

Syksyllä 2020 vierailevat opettajamme pitävät ensin soolotanssitunnin klo 17.00-18.00 (max 35 hlö). Tätä seuraa klo 18.30-20.30 paritanssin teematunti (max 15 paria), jossa monesti hyödynnetään ja pohjaudutaan soolotunnin asioihin. Kannattaa siis osallistua molempiin.

Paritanssin teemakurssien hinta on 15 € / kerta.

Jos osallistut sekä soolo- että paritanssiosuuksiin, illan hinta yhteensä 20 €.

Jokaiselle tunnille pitää ilmoittautua etukäteen Nimenhuuto-sovelluksen kautta. Torstain pariteematunneille, joissa on vierailevat opettajat, tulee ilmoittautua Nimenhuudon kautta viimeistään saman viikon maanantaina. Jos ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi, perumme illan ja tiedotamme asiasta seuran tiedotuskanavien kautta. Soolotunneille riittää kun ilmoittautuu ennen tuntia. Katso ilmoittautumisohjeet täältä.

 

Koronatilanteesta johtuen tunneilla ei ole parinvaihtoa, ilmoittaudu siis parin kanssa!

Tanssiparia voi kysellä Facebookin suljetussa ryhmässä "LUT tanssiparin haku" tai Nimenhuuto-sovelluksessa ilmoittamalla hakevansa paria kyseisen illan kohdalla olevassa Harkkaparihaku-tapahtumassa.

PERUTTU: Hidas valssi, Jyrki Keisala

To 8.10.2020 Harjulassa klo 18.30-20.30

Sovellamme yksilötekniikkaa parin kanssa tanssimiseen ja etsimme yhdessä kuvioiden kautta luonnollista, vapaata ja ulottuvaa valssiliikettä.

Yksilötekniikkaa harjoitellaan klo 17.00-18.00 pidettävällä soolotanssitunnilla.

PERUTTU: Antti Törmäsen Bugg-tehopakkaus

22.10., 29.10. ja 5.11.2020 Harjulassa

Buggin tehopaketti Harjulassa torstaisin klo 18.30-20.30.

Ensimmäinen kerta 22.10. lähtee aivan buggin alkeista ja onkin suunnattu alkeisryhmäläisillemme.

Toinen ja kolmas kerta on suunnattu keski- ja jatkotason tanssijoille, jolloin odotamme buggin alkeiden olevan jo hyvin hallussa. 29.10. harjoittelemme kuvioiden variaatioita sekä vienti- ja seuraamisasioita. 5.11. jatkamme kuvioiden variaatioita ja käsittelemme myös musiikin tulkintaa.

Antti käyttää tunneilla useita eri tanssilajeja opettamaan asioita, joita sitten hyödynnetään myös buggissa.

Hidasta ihanaa foksia, Kimmo Luukkonen

To 19.11.2020 Harjulassa

Länsi-Uudenmaan Tanssijat tuo valoa kaamoksen keskelle torstaina 19.11. hitaan lavafoksin teemaillan myötä.

Teemaan valmistaa klo 17 – 18 Soolotanssitunti, jossa työstämme tavallista enemmän kävelevien tanssien eli kansanomaisesti sylitanssien tekniikkaa. Sen oheen teemme jonkin verran pyörimistä ja tasapainoa kohentavia harjoitteita. Hyödyllisiä asioita tarjolla!

Klo 18.30 – 20.30 on paritanssin eli hitaan lavafoksin vuoro. Harjoittelemme lavoilla tanssittavaa hitaan foksin muotoa. Työstämme perustekniikkaa ja haemme mukavaa asentoa ja suurta, vapautunutta ja ilmavaa liikettä. Tämän oheen teemme iloisia, mukavia ja eloisia kuvioita.

Teemapäivän tasona on keski- ja jatkotaso eli toivomme, että osaat jo hitaan lavafoksin perusteet. Etenemme rauhallisesti, koska monella tanssijalla on ollut tänä vuonna taukoa harrastuksesta. 

Hidasta lavafoksia ohjaa Kimmo Luukkonen, joka on ohjannut tanssia lähes kolme vuosikymmentä. Kimmo opettaa tehokkaasti, selkeästi ja iloisesti.

LU-Tanssijoiden pikkujoulut

Ti 1.12.2020 Roution koululla

Länsi-Uudenmaan Tanssijoiden perinteiset pikkujoulutanssit. Lisätietoja myöhemmin.

Please reload