Soolotanssit

Syksyn 2021 Soolotanssikurssit

Kuntotanssi / fit dance

 

Maanantaisin Harjulassa 

(Kullervonkatu 7, Lohja)

klo 18.30 - 19.30

alkaen 06.09.21

(kerran kuussa kehonhuolto-extra)

 

 

Mukaansatempaava tunti,  jossa yhdistyy ryhmäliikunnan tapainen liikkuminen, lihaskuntoliikkeet, tanssiminen ja lopuksi venytellään hyvin.

 

Tunnilla liikutaan pääsääntöisesti musiikin tahtiin ja nostetaan sykettä sekä harjoitetaan lihaksia. Pidetään yhdessä hauskaa samalla kun kuntoillaan ja nautitaan omasta kehostamme.

 

Tunti sopii kaikille rytmisestä liikunnasta kiinnostuneille aiemmin liikkuville ja liikkumattomille.  

 

Suosittelen istumatyötä ja fyysisesti raskasta työtä tekeville. Tunnilla vahvistetaan, venytetään ja vetreytetään lihaksia ja niveliä sekä mieltä.

 

Tunneilla annetaan suoritus vaihtoehtoja, mutta huomioithan että tunnin rasittavuus voi olla paikoittain keskiraskaan ja  raskaan välillä, itse määrität tason ohjaajan ohjeiden mukaan.

 

Tule mukaan ja tee palvelus itsellesi ja omalle hyvinvoinnillesi!

 

Tunneille ilmoittaudutaan Nimenhuudossa LU-tanssijat. Laita kutsupyyntö sähköpostiimme lu.tanssijat@gmail.com, jos et ole jo liittynyt nimenhuutoon.

 

Ohjaajana liikunnanohjaaja Ronja Vikstedt

 

 

Kurssin hinta on 6 euroa kerta. Kurssin voi maksaa myös liikuntaseteleillä/sporttipassilla.  

"Tanssiksi" Harjulassa

 

Torstaisin Harjulassa

klo 17.00 - 18.00

02.09.2021 alkaen

"Tanssiksi" on seuratanssin ammattilaisten kehittämä tanssiliikuntamuoto, jossa liikutaan koulutetun ohjaajan johdolla mukaansa tempaavien latinalais- ja muiden tanssirytmien tahdissa.  "Tanssiksi"-tunnilla voi soida esimerkiksi kotoinen humppa, tango, polkka tai foksi.

 Yksintanssittavaa, joka sopii treeniksi niin miehille kuin naisillekin, kehittää mm tasapainoa ja kehonhallintaa.

 "Tanssiksi"-tanssiliikuntatuntien ensisijainen tavoite on kehittää ja ylläpitää fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista kuntoa. Tunnin alussa on pieni lämmittely ja lopuksi venytellään. Tunnilla ei tarvita paria. Sopii myös liikuntaharrastusta aloitteleville.

"Tanssiksi"- sopii kaikille, ja on ennen kaikkea hauskaa liikuntaa, mutta opituista asioista on iloa myös paritanssissa. 

Kurssimaksu on 6 €/kerta Länsi-Uudenmaan Tanssijat ry:n jäsenille. Koronan vuoksi tunneille on käytössä ennakkoilmoittautuminen Nimenhuudon kautta. Laita meille sähköpostia niin saat ohjeet.