top of page

Ohjaajat

Instruktörer

MiiaMalmen.jpg
Miia Malmén

 

Paritanssit sekä soolotunnit

Tanssi on minulle intohimo ja elämäntapa ♥  Tanssitaipaleeni alkoi pienenä tyttönä kilpatanssin parissa, joka jäi lyhyeen parin puuttumisen vuoksi. Varsinainen tanssiharrastus alkoi v 2007 lasten tanssiharrastusten myötä salsan ja rumbitan parissa.  Vähän myöhemmin kokeilin paritanssia ja niin se vei heti mennessään. Matkan varrella on tullut kokeiltua monenlaisia lajeja, rakkain laji on Kizomba, jota on tullut tanssittua eri maissa leireillä ja tiiviskursseilla. Lattarit saavat aina tanssilattialle. Olen Suomen Seuratanssiliiton koulutettu paritanssinohjaaja sekä Tanssiksi(soolotanssi) ohjaaja. Suoritettuna on myös lasten- ja nuorten tanssinohjaaja sekä senioritanssinohjaaja koulutuksia. Oppimisen suhteen nälkä vain kasvaa, aina on kiva opetella lisää.

Opetan paritanssin alkeis- sekä alkeisjatkoryhmiä sekä tanssiliikuntaa/soolotansseja.

Tanssi on ihana harrastus, aina saa hakea tanssilattialle, toivottavasti pian taas tansseissa nähdään:)

Tanssiseuran_logo_ilman_tekstejä_oranssi_ilman_tausta.png
Virpi Kiiskinen

Tanssiharrastuksen olen aloittanut 6-vuotiaana kansantanssin parissa. Ensimmäiset ohjauskokemukset ovat yläkouluikäisenä pienempien kansantanssin harrastajien ohjaamisesta. Teini-ikäisenä Jazztanssi houkutteli mukaansa. Lisäksi olen tanssinut soolona latinalaistansseja ja rumbitaa. Paritanssin aktiivisen harrastamisen puolisoni kanssa aloitin 2015. 

Seuratanssiohjaajaksi valmistuin 2021. Kouluttautuminen on lisännyt kiinnostusta tanssiin ja tarjonnut tanssihurmion hetkiä. Tämä matka jatkuu.

 

Kiinnostavaa tanssissa on parin välinen vuorovaikutus. Jokainen tilanne, jossa kohtaamme toisen ihmisen ja toimimme yhdessä hänen kanssaan on vuorovaikutustilanne. Molemmat osapuolet tuovat oman panoksensa tilanteeseen ja rakentavat sen yhdessä. Ihanan, nautinnollisen tanssikokemuksen, jossa voi nauttia tässä hetkessä olemisesta sellaisena juuri sellaisena kuin on.

Tervetuloa tanssimaan 

54214968_776553269383979_614520122242603
Ronja Vikstedt


Lastentanssit ja kuntotanssi

Olen 18 - vuotias  liikunnan perustutkinnon opiskelija Kisakallion urheiluopistosta. Lajitaustani on tanssin puolelta baletti, jazz-tanssi ,street-dance ja muut samankaltaiset tanssityylit, latinalaistanssit ja lavatanssit, sekä flamenco. Olen tanssinut yli 15 vuotta kaikenlaista.
Nykyään harrastuksiini kuuluu myös taekwondo sekä kuntosali ja fysiikkatreenit. Tunneillani pyrin kuuntelemaan lasten mielipiteitä ja ehdotuksia, motorisia taitoja ja rytmissä menemistä sekä vuorovaikutus ja tanssitaitoja harjoitellen.

Polish_20220915_203016255.jpg
Amanda Jylhä


Lastentanssit

Tanssitaustani on noin 15 vuoden ajalta lastentanssista balettiin ja nykytanssiin, pidempään päälajeina katutanssi ja jazz.  Opiskelin Kisakallion urheiluopistossa liikunnanohjaamista vuosina 2018-2021 ja nyt opiskelen sosionomiksi. Tanssi on hyvä keino vuorovaikuttaa ja tuntea. Lasten tunneilla tärkeää on ilo toteuttaa omaa liikekieltään musiikin avulla.

Kimmo_edited.jpg
Kimmo Luukkonen


Paritanssin tiiviskursseja

Kimmo Luukkonen on espoolainen tanssin moniottelija, joka on urallaan harjoitellut ja ohjannut useimpia Suomessa tanssittavia paritansseja tanssiurheilusta aitolattareihin ja kansantansseihin. Miehen paritanssiura alkoi keväällä 1989 ja tanssia hän on ohjannut vuodesta 1992. Kimmo on ahkera harjoittelija, joka pyrkii jatkuvasti opettelemaan ja opettamaan uutta.

Poikkeuksellisen monipuolisen paritanssitaustansa vuoksi hän tuo mielellään uusia tuulia suomalaisiin seuratansseihin. Ohjaajana Kimmo on verbaaliakrobaatti, jonka tunneilla on aina hauskaa. Tanssi on hänelle iloinen asia, jossa ei ole yhtä oikeaa tyyliä. Tunnit ovat selkeitä ja hän osaa kiteyttää erinomaisesti sen, mikä on tärkeää.

VTL_2017_109.jpg
Jyrki Keisala


Paritanssin tiiviskursseja

Aikuisenakin voi hurahtaa

Jyrki menetti miehen iässä paritanssille sydämensä, ja lopulta tämä rakkaustarina sai hänet jättämään vakituisen työpaikan IT-alalla päästäkseen opiskelemaan Oulun seudun ammattikorkeakouluun seuratanssinopettajaksi. Jyrki valmistui OAMK:sta keväällä 2013 tanssinopettajaksi, ja on opettanut seuratansseja kaikentasoisille ryhmille jo kymmenisen vuotta.  Oulusta Jyrki on kulkeutunut Kuopion kautta pääkaupunkiseudulle, jossa hän opettaa viitenä iltana viikossa.  Kun päivätyönkin saa tehdä tanssialan yrityksille, mikäs sen hauskempaa - työviikoista tulee pitkiä, mutta se tekee koko elämästä tanssia!

Jyrkin kursseilla tehdään töitä ja nauretaan

Opettajana Jyrki on innostava, mukaansatempaava ja perusteellinen.  Hän korostaa tanssikuvioiden takana olevaa oikeaa tekemistä, pakotonta ja taloudellista liikettä ja läsnäoloa, joka tuottaa sen suurimman tanssinautinnon.  Jyrki kehittää työssään jatkuvasti uudenlaisia lähestymistapoja, joiden avulla oppilaan tanssillinen kehittyminen pääsee hyvään vauhtiin.  Tunneilla tanssijuuden vankat perusteet - kehonhallinta, vienti-seuraaminen, musiikin ymmärtäminen ja tulkinta - ovat pääroolissa.  Mutta iloa ja naurua unohtamatta!

Jyrki elää paritanssille ja pohtii paljon tanssin kenttää ja sen muutosta.  Näitä pohdintojaan hän on kirjannut jo kahdeksan vuoden ajan paritanssipäiväkirjaan. Seuraava Jyrkin isompi projekti tulee olemaan paritanssin opettamista käsittelevä kirja.

Tällä hetkellä Jyrkiä pohdituttavat erityisesti läsnäolemisen sekä parille ja hetkelle tanssimisen problematiikka, ja näidä pohditaan ja harjoitellaan usein Jyrkin tunneilla.

Motto: "Vaikka on haastavaa, saa olla hauskaa!"
 

antti_full_sininen_edited.jpg
Antti Törmänen


Bugg-teemaillat

Antti Törmänen on tanssinopettaja suurella sydämellä! Tällä hetkellä hän asuu Paimiossa ja opettaa tanssia päätoimisesti omassa tanssikoulussaan sekä viikonlopputapahtumissa ympäri maan. Tanssiminen ja opettaminen on verissä ja kaikkein tärkeintä Antin tanssitunneilla on ryhmän ja yksittäisen tanssijan kehittyminen kohti sujuvaa ja nautinnollista tanssia. Antti haluaa antaa kaikille sopivat valmiudet lähteä tanssilavoille ja päästä tanssieuforiaan.

Antin tunneilla on rento meininki. Kenenkään ei tarvitse jännittää! Hänellä on selkeä ja rauhallinen opetustyyli, mutta melkein aina pilke silmäkulmassa. Vienti ja seuraaminen, parin kanssa yhdessä tanssiminen, lajinomainen liikkuminen ovat Antille tärkeitä tanssipointteja. Tanssi hyvin yksin, tanssi hyvin parin kanssa. Vaikka mies vie ja nainen seuraa, tanssia tehdään yhdessä, kumpikin toistaan täydentäen. 

Siviilissä tämä mies harrastaa jos vaikka mitä. Melko usein vapaapäivinä Antti suuntaa siis parketille ja on tuttu näky Etelä-Suomen tanssilavoilla. Jostakin kaiken tämän tanssimisen joukosta mies kaivaa aikaa myös omakoteilulle, ankaralle saunomiselle sekä erilaisille peleille. Monesti Antin kanssa aikaa viettäessä huomaa pelaavansa pleikkaa, jotain matemaattista päättelyä vaativaa lautapeliä, korttia tai shakkia. Tule ihmeessä tutustumaan Anttiin eri puolilla Suomea, tulet taatusti kokemaan suuria tunteita parketilla!

Joonas kainulainen.jpg
Joonas Kainulainen


Paritanssin tiiviskursseja

Joonas Kainulainen on turkulaislähtöinen STOL tanssinopettaja ja yli 10-vuoden kokemus tanssinopetuksesta on hionut pedagogiset taidot huippuunsa.

Joonaksen tanssikursseilla keskitytään usein musiikista löytyviin elementteihin, keskitytään vienti-seuraamistaitoihin ja tanssimiseen! Joonas tuo tanssin perustekniikan opit helposti ymmärrettävään muotoon eli jopa ne ”kahden vasemman jalan” tanssijat oppivat varmasti.

Tanssitunneilla on aina viihtyisä meininki ja erinomaiset biisit, viimeisimmistä pophiteistä ikivihreisiin.

bottom of page