Ohjaajat

Instruktörer

Miia & J-P Malmén

Paritanssiohjaus ja tanssiksi-tunteja, myös yksityistunteja och svensk undervisning

Maija-Liisa (Maikku) Piri & Erkki Junttila

Paritanssiohjaus, yksityistunteja, även på svenska

Maija-Liisa Piri

 

Tanssitaustaa minulla on 13-vuotiaasta asti. Ohjaajana olen toiminut vuodesta 2010. Koulutusta on tullut SUSELin kautta seuratanssin ohjaajan ja Rock'n swingtanssien ohjaajana, Jyväskylän yliopiston Tanssipedagogikoulutuksen, sekä lukuisten omaehtoisten kurssien kautta. Salsaan ja Bachataan olen käynyt hakemassa oppeja Kuubasta ja Dominikaanisista. Lajien kirjoa löytyy, mutta nöyränä totean tien edessäni pidemmäksi, kuin mihin elinpäiväni riittävät. Syynä on jo ihan pelkästään lajien jatkuva kehittyminen ja uusien syntyminen.

Erkki Junttila

 

Olen tanssinut miltei koko ikäni. Varsinaisen kipinän sain 2000-luvun alkupuolella Ruotsissa asuessani, jossa kävin ruotsalaisissa tanssikouluissa. Toki kesäisin myös Suomessa. Ohjaajana toimin  Ruotsissa  2003- 2013 ja viimevuosina täällä Suomessa. Voin vaan todeta, että tanssi on minulle intohimo, jonka haluan jakaa muiden kanssa.

Matti Puro

Soolo- ja Paritanssin tiiviskursseja

Suuri yleisö tunnistaa minut varmaan parhaiten Tanssii Tähtien Kanssa ohjelmasta, jossa olen ollut tähtiopettajana 7 viimeisimmällä tuotantokaudella. Tanssinopettajana olen kokenut, innostava, inspiroiva ja kannustava.

 

Kokemusta löytyy tanssin melkein joka saralta. Aktiivinen kilpailu-urani kesti noin 20 vuotta. Johon mahtuu kilpailu menestystä niin koti- kuin kansainvälisistäkin arvokilpailuista. Sekä lajeja Rock’n swing tansseista hip hopin kautta Vakio- ja latinalaistansseihin.

Vuodesta 2011 alkaen olen toiminut päätoimisena tanssin ammattilaisena tanssin saralla mm. Tanssijana, koreografina sekä opettajana erilaisissa produktioissa, teattereissa ja tuotannoissa.

Juhani Tahvanainen

Wanha Tango, Maestro itse..

Juhani Tahvanainen on diplomitanssinopettaja sekä ohjaaja- ja opettajakouluttaja, joka on erityisen tunnettu wanhan tangon eteen tekemästään työstä. Hän on myös koostanut laajan määrän oppimateriaalia tuleville sukupolville.

Antti Törmänen

Bugg-teemaillat

Antti Törmänen on tanssinopettaja suurella sydämellä! Tällä hetkellä hän asuu Paimiossa ja opettaa tanssia päätoimisesti omassa tanssikoulussaan sekä viikonlopputapahtumissa ympäri maan. Tanssiminen ja opettaminen on verissä ja kaikkein tärkeintä Antin tanssitunneilla on ryhmän ja yksittäisen tanssijan kehittyminen kohti sujuvaa ja nautinnollista tanssia. Antti haluaa antaa kaikille sopivat valmiudet lähteä tanssilavoille ja päästä tanssieuforiaan.

Antin tunneilla on rento meininki. Kenenkään ei tarvitse jännittää! Hänellä on selkeä ja rauhallinen opetustyyli, mutta melkein aina pilke silmäkulmassa. Vienti ja seuraaminen, parin kanssa yhdessä tanssiminen, lajinomainen liikkuminen ovat Antille tärkeitä tanssipointteja. Tanssi hyvin yksin, tanssi hyvin parin kanssa. Vaikka mies vie ja nainen seuraa, tanssia tehdään yhdessä, kumpikin toistaan täydentäen. 

Siviilissä tämä mies harrastaa jos vaikka mitä. Melko usein vapaapäivinä Antti suuntaa siis parketille ja on tuttu näky Etelä-Suomen tanssilavoilla. Jostakin kaiken tämän tanssimisen joukosta mies kaivaa aikaa myös omakoteilulle, ankaralle saunomiselle sekä erilaisille peleille. Monesti Antin kanssa aikaa viettäessä huomaa pelaavansa pleikkaa, jotain matemaattista päättelyä vaativaa lautapeliä, korttia tai shakkia. Tule ihmeessä tutustumaan Anttiin eri puolilla Suomea, tulet taatusti kokemaan suuria tunteita parketilla!

Kimmo Luukkonen

Paritanssin tiiviskursseja

Kimmo Luukkonen on espoolainen tanssin moniottelija, joka on urallaan harjoitellut ja ohjannut useimpia Suomessa tanssittavia paritansseja tanssiurheilusta aitolattareihin ja kansantansseihin. Miehen paritanssiura alkoi keväällä 1989 ja tanssia hän on ohjannut vuodesta 1992. Kimmo on ahkera harjoittelija, joka pyrkii jatkuvasti opettelemaan ja opettamaan uutta.

Poikkeuksellisen monipuolisen paritanssitaustansa vuoksi hän tuo mielellään uusia tuulia suomalaisiin seuratansseihin. Ohjaajana Kimmo on verbaaliakrobaatti, jonka tunneilla on aina hauskaa. Tanssi on hänelle iloinen asia, jossa ei ole yhtä oikeaa tyyliä. Tunnit ovat selkeitä ja hän osaa kiteyttää erinomaisesti sen, mikä on tärkeää.

Rake Salo

Westieguru, tiiviskurssi, myös Bugg ja Fusku

Morienttes!

 

”Meikäläinen ei oo maalta, vaan Mouhijärveltä.”

 

Opetan/ohjaan/valmennan paritansseja työkseni.

 

Tällä hetkellä sydämeni on vienyt west coast swing, jota opetan ympäri Suomea ja Eurooppaa. Meikäläinen on saanut kunnian opettaa seuraavissa maissa: Ruotsi, Norja, Venäjä, Valko-Venäjä, Viro, Latvia, Hollanti, Itävalta, Saksa ja Slovenia.

 

Matkoilta mukaan on tarttunut hurjasti uusia tuttuja ja tuulia omaan tanssinopetukseen.

 

Mielestäni jokaisella on oikeus hyvään tanssinopetukseen, oli sitten sosiaalitanssiin tai kilpailemiseen keskittyvä tanssija.

 

Vartalovienti ja sen vartalon eri osien vaikutus vientiin on intohimoni kohde ja niitä peräänkuulutan tunneillani. Hyvä tekniikka vapauttaa tanssijan ottamaan tanssista kaiken irti.

Ronja Vikstedt

Lastentanssit

Olen 17 - vuotias liikunnan perustutkinnon opiskelija Kisakallion urheiluopistosta. Lajitaustani on tanssin puolelta baletti, jazz-tanssi ,street-dance ja muut samankaltaiset tanssityylit, latinalaistanssit ja lavatanssit, sekä flamenco. Olen tanssinut yli 14 vuotta kaikenlaista.
Nykyään harrastuksiini kuuluu myös taekwondo sekä kuntosali ja fysiikkatreenit. Tunneillani pyrin kuuntelemaan lasten mielipiteitä ja ehdotuksia, motorisia taitoja ja rytmissä menemistä sekä vuorovaikutus ja tanssitaitoja harjoitellen.

Amanda Jylhä

Lastentanssit

Olen 17-vuotias kaksoistutkinnon opiskelija Kisakallion urheiluopistosta. Aloitin tanssin Vinhan tanssiopistossa lastentanssissa v. 2006, myöhemmin lajeina nykytanssi, baletti sekä jazz- ja street-tanssit. Tällä hetkellä tanssin lisäksi ohjaan MLL:n perheliikuntaa sekä liikun lenkkipoluilla ja kuntosalilla. Ohjauksissani tavoittelen oman tyylin löytämistä ja hyväksyvää ilmapiiriä.

Please reload

  • Facebook Clean