Ohjaajat

Instruktörer

Miia & J-P Malmén

Paritanssiohjaus ja tanssiksi-tunteja, myös yksityistunteja och svensk undervisning

Kimmo Luukkonen

Paritanssin tiiviskursseja

Kimmo Luukkonen on espoolainen tanssin moniottelija, joka on urallaan harjoitellut ja ohjannut useimpia Suomessa tanssittavia paritansseja tanssiurheilusta aitolattareihin ja kansantansseihin. Miehen paritanssiura alkoi keväällä 1989 ja tanssia hän on ohjannut vuodesta 1992. Kimmo on ahkera harjoittelija, joka pyrkii jatkuvasti opettelemaan ja opettamaan uutta.

Poikkeuksellisen monipuolisen paritanssitaustansa vuoksi hän tuo mielellään uusia tuulia suomalaisiin seuratansseihin. Ohjaajana Kimmo on verbaaliakrobaatti, jonka tunneilla on aina hauskaa. Tanssi on hänelle iloinen asia, jossa ei ole yhtä oikeaa tyyliä. Tunnit ovat selkeitä ja hän osaa kiteyttää erinomaisesti sen, mikä on tärkeää.

Jyrki Keisala

Paritanssin tiiviskursseja

Aikuisenakin voi hurahtaa

Jyrki menetti miehen iässä paritanssille sydämensä, ja lopulta tämä rakkaustarina sai hänet jättämään vakituisen työpaikan IT-alalla päästäkseen opiskelemaan Oulun seudun ammattikorkeakouluun seuratanssinopettajaksi. Jyrki valmistui OAMK:sta keväällä 2013 tanssinopettajaksi, ja on opettanut seuratansseja kaikentasoisille ryhmille jo kymmenisen vuotta.  Oulusta Jyrki on kulkeutunut Kuopion kautta pääkaupunkiseudulle, jossa hän opettaa viitenä iltana viikossa.  Kun päivätyönkin saa teh

dä tanssialan yrityksille, mikäs sen hauskempaa - työviikoista tulee pitkiä, mutta se tekee koko elämästä tanssia!

Jyrkin kursseilla tehdään töitä ja nauretaan

Opettajana Jyrki on innostava, mukaansatempaava ja perusteellinen.  Hän korostaa tanssikuvioiden takana olevaa oikeaa tekemistä, pakotonta ja taloudellista liikettä ja läsnäoloa, joka tuottaa sen suurimman tanssinautinnon.  Jyrki kehittää työssään jatkuvasti uudenlaisia lähestymistapoja, joiden avulla oppilaan tanssillinen kehittyminen pääsee hyvään vauhtiin.  Tunneilla tanssijuuden vankat perusteet - kehonhallinta, vienti-seuraaminen, musiikin ymmärtäminen ja tulkinta - ovat pääroolissa.  Mutta iloa ja naurua unohtamatta!

Jyrki elää paritanssille ja pohtii paljon tanssin kenttää ja sen muutosta.  Näitä pohdintojaan hän on kirjannut jo kahdeksan vuoden ajan paritanssipäiväkirjaan. Seuraava Jyrkin isompi projekti tulee olemaan paritanssin opettamista käsittelevä kirja.

Tällä hetkellä Jyrkiä pohdituttavat erityisesti läsnäolemisen sekä parille ja hetkelle tanssimisen problematiikka, ja näidä pohditaan ja harjoitellaan usein Jyrkin tunneilla.

Motto: "Vaikka on haastavaa, saa olla hauskaa!"

Antti Törmänen

Bugg-teemaillat

Antti Törmänen on tanssinopettaja suurella sydämellä! Tällä hetkellä hän asuu Paimiossa ja opettaa tanssia päätoimisesti omassa tanssikoulussaan sekä viikonlopputapahtumissa ympäri maan. Tanssiminen ja opettaminen on verissä ja kaikkein tärkeintä Antin tanssitunneilla on ryhmän ja yksittäisen tanssijan kehittyminen kohti sujuvaa ja nautinnollista tanssia. Antti haluaa antaa kaikille sopivat valmiudet lähteä tanssilavoille ja päästä tanssieuforiaan.

Antin tunneilla on rento meininki. Kenenkään ei tarvitse jännittää! Hänellä on selkeä ja rauhallinen opetustyyli, mutta melkein aina pilke silmäkulmassa. Vienti ja seuraaminen, parin kanssa yhdessä tanssiminen, lajinomainen liikkuminen ovat Antille tärkeitä tanssipointteja. Tanssi hyvin yksin, tanssi hyvin parin kanssa. Vaikka mies vie ja nainen seuraa, tanssia tehdään yhdessä, kumpikin toistaan täydentäen. 

Siviilissä tämä mies harrastaa jos vaikka mitä. Melko usein vapaapäivinä Antti suuntaa siis parketille ja on tuttu näky Etelä-Suomen tanssilavoilla. Jostakin kaiken tämän tanssimisen joukosta mies kaivaa aikaa myös omakoteilulle, ankaralle saunomiselle sekä erilaisille peleille. Monesti Antin kanssa aikaa viettäessä huomaa pelaavansa pleikkaa, jotain matemaattista päättelyä vaativaa lautapeliä, korttia tai shakkia. Tule ihmeessä tutustumaan Anttiin eri puolilla Suomea, tulet taatusti kokemaan suuria tunteita parketilla!

Ronja Vikstedt

Lastentanssit

Olen 17 - vuotias liikunnan perustutkinnon opiskelija Kisakallion urheiluopistosta. Lajitaustani on tanssin puolelta baletti, jazz-tanssi ,street-dance ja muut samankaltaiset tanssityylit, latinalaistanssit ja lavatanssit, sekä flamenco. Olen tanssinut yli 14 vuotta kaikenlaista.
Nykyään harrastuksiini kuuluu myös taekwondo sekä kuntosali ja fysiikkatreenit. Tunneillani pyrin kuuntelemaan lasten mielipiteitä ja ehdotuksia, motorisia taitoja ja rytmissä menemistä sekä vuorovaikutus ja tanssitaitoja harjoitellen.

Amanda Jylhä

Lastentanssit

Olen 17-vuotias kaksoistutkinnon opiskelija Kisakallion urheiluopistosta. Aloitin tanssin Vinhan tanssiopistossa lastentanssissa v. 2006, myöhemmin lajeina nykytanssi, baletti sekä jazz- ja street-tanssit. Tällä hetkellä tanssin lisäksi ohjaan MLL:n perheliikuntaa sekä liikun lenkkipoluilla ja kuntosalilla. Ohjauksissani tavoittelen oman tyylin löytämistä ja hyväksyvää ilmapiiriä.

Please reload

  • Facebook Clean