• Facebook Clean

Miia & J-P Malmén

Paritanssiohjaus ja tanssiksi-tunteja, myös yksityistunteja och svensk undervisning

Maija-Liisa (Maikku) Piri & Erkki Junttila

Paritanssiohjaus, yksityistunteja, även på svenska

Maija-Liisa Piri

 

Tanssitaustaa minulla on 13-vuotiaasta asti. Ohjaajana olen toiminut vuodesta 2010. Koulutusta on tullut SUSELin kautta seuratanssin ohjaajan ja Rock'n swingtanssien ohjaajana, Jyväskylän yliopiston Tanssipedagogikoulutuksen, sekä lukuisten omaehtoisten kurssien kautta. Salsaan ja Bachataan olen käynyt hakemassa oppeja Kuubasta ja Dominikaanisista. Lajien kirjoa löytyy, mutta nöyränä totean tien edessäni pidemmäksi, kuin mihin elinpäiväni riittävät. Syynä on jo ihan pelkästään lajien jatkuva kehittyminen ja uusien syntyminen.

Erkki Junttila

 

Olen tanssinut miltei koko ikäni. Varsinaisen kipinän sain 2000-luvun alkupuolella Ruotsissa asuessani, jossa kävin ruotsalaisissa tanssikouluissa. Toki kesäisin myös Suomessa. Ohjaajana toimin  Ruotsissa  2003- 2013 ja viimevuosina täällä Suomessa. Voin vaan todeta, että tanssi on minulle intohimo, jonka haluan jakaa muiden kanssa.

Jyrki Keisala

Paritanssin tiiviskursseja

Aikuisenakin voi hurahtaa

Jyrki menetti miehen iässä paritanssille sydämensä, ja lopulta tämä rakkaustarina sai hänet jättämään vakituisen työpaikan IT-alalla päästäkseen opiskelemaan Oulun seudun ammattikorkeakouluun seuratanssinopettajaksi. Jyrki valmistui OAMK:sta keväällä 2013 tanssinopettajaksi, ja on opettanut seuratansseja kaikentasoisille ryhmille jo kymmenisen vuotta.  Oulusta Jyrki on kulkeutunut Kuopion kautta pääkaupunkiseudulle, jossa hän opettaa viitenä iltana viikossa.  Kun päivätyönkin saa teh

dä tanssialan yrityksille, mikäs sen hauskempaa - työviikoista tulee pitkiä, mutta se tekee koko elämästä tanssia!

Jyrkin kursseilla tehdään töitä ja nauretaan

Opettajana Jyrki on innostava, mukaansatempaava ja perusteellinen.  Hän korostaa tanssikuvioiden takana olevaa oikeaa tekemistä, pakotonta ja taloudellista liikettä ja läsnäoloa, joka tuottaa sen suurimman tanssinautinnon.  Jyrki kehittää työssään jatkuvasti uudenlaisia lähestymistapoja, joiden avulla oppilaan tanssillinen kehittyminen pääsee hyvään vauhtiin.  Tunneilla tanssijuuden vankat perusteet - kehonhallinta, vienti-seuraaminen, musiikin ymmärtäminen ja tulkinta - ovat pääroolissa.  Mutta iloa ja naurua unohtamatta!

Jyrki elää paritanssille ja pohtii paljon tanssin kenttää ja sen muutosta.  Näitä pohdintojaan hän on kirjannut jo kahdeksan vuoden ajan paritanssipäiväkirjaan. Seuraava Jyrkin isompi projekti tulee olemaan paritanssin opettamista käsittelevä kirja.

Tällä hetkellä Jyrkiä pohdituttavat erityisesti läsnäolemisen sekä parille ja hetkelle tanssimisen problematiikka, ja näidä pohditaan ja harjoitellaan usein Jyrkin tunneilla.

Motto: "Vaikka on haastavaa, saa olla hauskaa!"

Tuomas & Reetta

Boogie woogie-opettajat

Tuomas ja Reetta ovat kokeneita kilpailijoita, valovoimaisia esiintyjiä ja tunnettuja valmentajia niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. He ovat myös uuden paritanssimestan Avec Dance Clubin perustajajäseniä.

 

Pari aloitti yhteisen tanssiuransa jo vuonna 2008, minkä jälkeen rock’n’swing -tanssit ovat täyttäneet vapaa-ajan ja vähän enemmänkin. Lajeista erityisesti boogie woogie on ollut rakkautta heti ensi askeleilta. Samoin bugg ja vähän myöhemmin kuvioihin tullut west coast swing  kuuluvat lähtemättömästi parin päälajeihin.

 

Kilpailu-uransa aikana pari on saavuttanut useita finaalipaikkoja World Cupeissa. He ovat voittaneet yhteensä 11 Suomen mestaruutta boogie woogiessa, buggissa ja lindy hopissa. Kaiken tämän lisäksi he ovat napanneet boogie woogien Pohjoismaiden mestaruuden vuonna 2016.

 

Tuomaksen ja Reetan opetuksesta huokuu vahva ammattitaito, kokemus ja intohimo tanssiin. Inpiroiva ja kannustava ilmapiiri takaa mielekkään oppimisympäristön ja valaa rohkeutta heittäytyä musiikin vietäväksi. Tuntien jälkeen sinulla on aimo annos energiaa, inspiraatiota ja työkaluja oman tanssin kehittämiseen ja monipuoliseen treenaamiseen olit sitten tanssilattialla ensiaskeleesi ottanut aloittelija tai jo kokeneempi konkari.

Kimmo Luukkonen

Paritanssin tiiviskursseja

Kimmo Luukkonen on espoolainen tanssin moniottelija, joka on urallaan harjoitellut ja ohjannut useimpia Suomessa tanssittavia paritansseja tanssiurheilusta aitolattareihin ja kansantansseihin. Miehen paritanssiura alkoi keväällä 1989 ja tanssia hän on ohjannut vuodesta 1992. Kimmo on ahkera harjoittelija, joka pyrkii jatkuvasti opettelemaan ja opettamaan uutta.

Poikkeuksellisen monipuolisen paritanssitaustansa vuoksi hän tuo mielellään uusia tuulia suomalaisiin seuratansseihin. Ohjaajana Kimmo on verbaaliakrobaatti, jonka tunneilla on aina hauskaa. Tanssi on hänelle iloinen asia, jossa ei ole yhtä oikeaa tyyliä. Tunnit ovat selkeitä ja hän osaa kiteyttää erinomaisesti sen, mikä on tärkeää.

Ronja Vikstedt

Lastentanssit

Olen 16 - vuotias liikunnan perustutkinnon opiskelija Kisakallion urheiluopistosta. Lajitaustani on tanssin puolelta baletti, jazz-tanssi ,street - dance ja muut samankaltaiset tanssityylit, latinalaistanssit ja lavatanssit, sekä flamenco. Olen tanssinut yli 14 vuotta kaikenlaista.
Nykyään harrastuksiini kuuluu myös taekwondo sekä kuntosali ja fysiikkatreenit. Tunneillani pyrin kuuntelemaan lasten mielipiteitä ja ehdotuksia, motorisia taitoja ja rytmissä menemistä sekä vuorovaikutus ja tanssitaitoja harjoitellen.

Rake Salo

Westieguru, tiiviskurssi, myös Bugg ja Fusku

Morienttes!

 

”Meikäläinen ei oo maalta, vaan Mouhijärveltä.”

 

Opetan/ohjaan/valmennan paritansseja työkseni.

 

Tällä hetkellä sydämeni on vienyt west coast swing, jota opetan ympäri Suomea ja Eurooppaa. Meikäläinen on saanut kunnian opettaa seuraavissa maissa: Ruotsi, Norja, Venäjä, Valko-Venäjä, Viro, Latvia, Hollanti, Itävalta, Saksa ja Slovenia.

 

Matkoilta mukaan on tarttunut hurjasti uusia tuttuja ja tuulia omaan tanssinopetukseen.

 

Mielestäni jokaisella on oikeus hyvään tanssinopetukseen, oli sitten sosiaalitanssiin tai kilpailemiseen keskittyvä tanssija.

 

Vartalovienti ja sen vartalon eri osien vaikutus vientiin on intohimoni kohde ja niitä peräänkuulutan tunneillani. Hyvä tekniikka vapauttaa tanssijan ottamaan tanssista kaiken irti.

Please reload