top of page

Ohjaajat

Instruktörer

MiiaMalmen.jpg
Miia Malmén

 

Paritanssit sekä soolotunnit

Tanssi on minulle intohimo ja elämäntapa ♥  Tanssitaipaleeni alkoi pienenä tyttönä kilpatanssin parissa, joka jäi lyhyeen parin puuttumisen vuoksi. Varsinainen tanssiharrastus alkoi v 2007 lasten tanssiharrastusten myötä salsan ja rumbitan parissa.  Vähän myöhemmin kokeilin paritanssia ja niin se vei heti mennessään. Matkan varrella on tullut kokeiltua monenlaisia lajeja, rakkain laji on Kizomba, jota on tullut tanssittua eri maissa leireillä ja tiiviskursseilla. Lattarit saavat aina tanssilattialle. Olen Suomen Seuratanssiliiton koulutettu paritanssinohjaaja sekä Tanssiksi(soolotanssi) ohjaaja. Suoritettuna on myös lasten- ja nuorten tanssinohjaaja sekä senioritanssinohjaaja koulutuksia. Oppimisen suhteen nälkä vain kasvaa, aina on kiva opetella lisää.

Opetan paritanssin alkeis- sekä alkeisjatkoryhmiä sekä tanssiliikuntaa/soolotansseja.

Tanssi on ihana harrastus, aina saa hakea tanssilattialle, toivottavasti pian taas tansseissa nähdään:)

Tanssiseuran_logo_ilman_tekstejä_oranssi_ilman_tausta.png
Sanni Semberg

 

Lastenohjaaja

Olen liikunnan perustutkinnon opiskelija Kisakallion urheiluopistolta. Pidän intohimonani liikunnan ohjaamista nuorille / lapsille. Tanssitaustaa minulla on show sekä street tansseista. Tanssi on ollut yksi päälajeistani voimistelun lisäksi. Tunneillani pyrin pitämään hyvän ja iloisen ilmapiirin, niin että kaikilla olisi hyvä olla. Haluan huomioida lasten toiveet. Tunneilla harjoitellaan tanssitaitoja sekä rytmissä liikkumista. Pidetään yhdessä hauskaa tanssien ja tanssileikkien.

Sara von Bell

 

Lastenohjaaja

Olen Lohjalta. Käyn kerran viikossa ohjaamassa lasten tanssitunteja Harjulassa. Minusta on mukavaa touhuta lasten kanssa, opettaa heitä ja nähdä heidän kehitys. Itse olen tanssinut ihan pienenä mutta siitä jatkoin telinevoimisteluun ja myöhemmin akroon. Olen innokas kokeilemaan kaikkea uutta ja suhtautumaan avoimesti. Lasten tunneilla minusta on tärkeintä ottaa lasten mielipiteet huomioon ja kuunnella mitä he haluavat tehdä.

Kimmo_edited.jpg
Kimmo Luukkonen


Paritanssin tiiviskursseja

Kimmo Luukkonen on espoolainen tanssin moniottelija, joka on urallaan harjoitellut ja ohjannut useimpia Suomessa tanssittavia paritansseja tanssiurheilusta aitolattareihin ja kansantansseihin. Miehen paritanssiura alkoi keväällä 1989 ja tanssia hän on ohjannut vuodesta 1992. Kimmo on ahkera harjoittelija, joka pyrkii jatkuvasti opettelemaan ja opettamaan uutta.

Poikkeuksellisen monipuolisen paritanssitaustansa vuoksi hän tuo mielellään uusia tuulia suomalaisiin seuratansseihin. Ohjaajana Kimmo on verbaaliakrobaatti, jonka tunneilla on aina hauskaa. Tanssi on hänelle iloinen asia, jossa ei ole yhtä oikeaa tyyliä. Tunnit ovat selkeitä ja hän osaa kiteyttää erinomaisesti sen, mikä on tärkeää.

Joonas kainulainen.jpg
Joonas Kainulainen


Paritanssin tiiviskursseja

Joonas Kainulainen on turkulaislähtöinen STOL tanssinopettaja ja yli 10-vuoden kokemus tanssinopetuksesta on hionut pedagogiset taidot huippuunsa.

Joonaksen tanssikursseilla keskitytään usein musiikista löytyviin elementteihin, keskitytään vienti-seuraamistaitoihin ja tanssimiseen! Joonas tuo tanssin perustekniikan opit helposti ymmärrettävään muotoon eli jopa ne ”kahden vasemman jalan” tanssijat oppivat varmasti.

Tanssitunneilla on aina viihtyisä meininki ja erinomaiset biisit, viimeisimmistä pophiteistä ikivihreisiin.

Ulpu2020-08668_MaijuLandstrom-scaled.jpg
Ulpu Jarva

Ulpu Jarva on tanssinopetuksen ammattilainen. Hän on koulutukseltaan tanssinopettaja AMK sekä tanssinopettaja STOL. Näiden lisäksi hänellä on useita tanssinohjaaja-tutkintoja.

 

Ulpu on toiminut tanssinopettajana eri yhteyksissä jo vuodesta 2012. Vuonna 2020 hän perusti oman yrityksensä ja toiminta siirtyi sen nimiin.

 

Ulpun vahvuudet tanssinopettajana ovat vahva pedagoginen osaaminen ja lempeä läsnäolo. Tunneille on mukava tulla ja siellä on helppo olla. Jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on ja kaikki saavat oppia omaan tahtiinsa. Tunneilla on rento ilmapiiri ja hymy herkässä.

Pauliina_Keto.jpg
Pauliina Keto

Paritanssin aloitin syksyllä 2017 hiljalleen ja 2018 se kolahti kovaa. Halu oppia uutta on suuri. Tanssin kautta olen saanut elämääni rikastuttavan yhteisön saman henkisiä ihmisiä. 
Soolo lajeja olen harrastanut ennen paritanssia mm. Rumbiittaa ja Salsaa. 
Länsi- suomen opistossa olen ollut kaksi kertaa paritanssilinjalla 3kk, siellä sain oppia valtavasti. (Tätä suosittelen kaikille, paras irtiotto arjesta ja paras panostus itseen sekä tanssiin.)
Seuratanssi ohjaajaksi valmistuin 2022. 
Lasten kiddiejam kursseja olen käynyt myös muutaman. 

Paritanssissa tärkeintä minulle on tanssin luominen yhdessä parin kanssa, olla läsnä siinä hetkessä. Tanssin tuoma ilo ja onnistuminen. Onnistumisia on monenlaisia mm. sujuva liike parin kanssa, taivaallinen yhteys tai moka josta saa parhaat naurut. 
Tanssi tuo yhteen eri-ikäisiä erilaisia ihmisiä ja antaa näin ainutlaatuisia kohtaamisia. Musiikki ja orkesterit on iso osa tanssin ihanuutta. Toivottavasti tämä kulttuuri ei koskaan häviä.

Raimo_Toppi.jpg
Raimo Toppi

SUSEL in kouluttama seuratanssin ohjaaja joka laajentanut ohjaamista wanhantangon ja tangovalssin ohjaamiseen.

Valokuva.jpg
Malla Salonen

 

Paritanssit

Olen aloittanut paritanssiharrastuksen vuonna 2008. Siihenpä tuli hurahdettua heti täysillä. Aktiivisesti siitä lähtien olen käynyt tanssikursseilla, vauhti vain kiihtynyt vuosien myötä. Vuonna 2018 valmistuin Suselin seuratanssin perusohjaajaksi ja vuonna 2020 suoritin Suselin seuratanssiohjaajan tutkinnon. Lisäksi Tanssiksi-ohjaajakoulutus taso I vuonna 2019.

Sydämeni sykkii erityisesti paritanssille. Vuosiin on mahtunut myös intensiivisempiä salsatreenejä, reilun parin vuoden argentiinalaisen tangon harjoituksia ja jonkin verran soolotanssiharjoituksia. Erityisesti koen suurta iloa siitä, että uusia tulijoita uskaltautuu tämän upean harrastuksen pariin. Alkeiskursseja olen ohjannut vuosina 2020, 2022 ja 2023. Pyrin tunneillani luomaan kannustavan ja rohkaisevan ilmapiirin ja sisällyttämään ohjaukseen kehonhallintaa ja vaalimaan tanssiparin välistä hyväksyvää ja ystävällissävytteistä kemiaa. Leppoisa ja välitön ilmapiiri kun luovat hyvän pohjan uskallukselle kokeilla uusia opeteltavia kuvioita. Tanssi voi tuoda elämään niin paljon hyvää ja mukavia uusia tanssikavereita, että toivoisi jokaisen uskaltavan tulla tätä upeaa lajia kokeilemaan. Erityisesti niissä ensiaskeleissa toivon saavani olla mukana, olla sytyttämässä tanssikipinää ja pitämässä sitä yllä. Paritanssissa kiehtovinta on juuri parin välinen kehollinen kommunikaatio ja sen yhteisen tanssisykkeen löytäminen. Myös kosketuksen ja musiikin voima tekevät niin hyvää sekä keholle että mielelle. Loistava harrastus, vauvasta vaariin ja muoriin!

Koivuniemi.jpg
Anniina Koivuniemi

Anniina on lämminhenkinen ja helposti lähestyttävä tanssinopettaja, jolle tanssi ja tanssinopetus ovat olleet läsnä koko elämän ajan, tanssinopettaja äidin ja – siskon kautta. 
Anniinalla on takana pitkä ja menestyksekäs ura kilpatanssissa, josta on muistona lukuisia SM-sijoituksia eri ikäluokista.
Anniina on myös valmistunut tanssinopettaja (AMK).  

Opettajana Anniina on rauhallinen ja selkeä. Hän antaa oppilailleen sopivasti haastetta ja sitä myötä uudenlaisia onnistumisen kokemuksia. Anniinan tunneilla paneudutaan tekniikkaan ja pyritään löytämään tanssimiseen luonnollinen ja hengittävä vire.

bottom of page