top of page

"Selviytymispakkaus 1"
paritanssin alkeet
(valssi, foksi, tango)

Haluaisitko oppia tanssimaan? Tuntuuko, että sinulla on kaksi vasenta jalkaa? Ei hätää, uskomme, että kaikki oppivat tanssimaan. Tanssi on myös pariskunnalle ihana yhteinen harrastus.

Ota lavatanssit haltuun kuuden kerran peruskurssilla. Olet lämpimästi tervetullut vaikka et ole ennen tanssinut askeltakaan! Kurssi sopii kaikenikäisille eikä aiempaa tanssikokemusta tarvita. Kurssi lähtee siis aivan alkeista. Kurssilla käydään läpi valssin perusteet, käännökset ja foksia sekä tangoa, jotta on juhlien ja tanssien selviytymispakkaus kasassa. Tutustut uusiin ihmisiin ja saatat saada elinikäisen kimmokkeen mukavan liikunnan pariin hyvässä seurassa!

Kurssia ohjaavat Länsi-Uudenmaan Tanssijat ry:n ohjaajat. Kurssin hinta on 30 euroa +jäsenmaksu sisältäen kaikki kurssipäivät (6 kertaa) . Kurssin voi maksaa myös tilille tai liikuntaseteleillä/sporttipassilla. Et tarvitse kurssille omaa paria. Toki voit tanssia myös oman parin kanssa. Koko ohjelma netissä www.lutanssijat.fi 

Lisätietoja lu.tanssijat@gmail.com

Tutustu mukavaan harrastukseen ja tule ennakkoluulottomasti paikalle. Jokainen oppii tanssimaan!

Selviytymispakkaus 2, Kädenalitanssit
(Fusku, Bugg)

 

 

Haluaisitko oppia tanssimaan? Tuntuuko, että sinulla on kaksi vasenta jalkaa? Ei hätää, uskomme, että kaikki oppivat tanssimaan. Tanssi on myös pariskunnalle ihana yhteinen harrastus.

 Ota kädenalitanssit haltuun kuuden kerran peruskurssilla. Olet lämpimästi tervetullut vaikka et ole ennen tanssinut askeltakaan tai olet joskus vähän kokeillut! Kurssi sopii kaikenikäisille eikä aiempaa tanssikokemusta tarvita. Kurssi lähtee siis aivan alkeista. Sopii myös jatkoksi Teille, joilla lavatanssien selviytymispakkaus 1 on suoritettuna tai teillä on muuten jo kokemusta tanssimisesta ja haluatte ottaa myös kädenalitanssit haltuunne.  Kurssilla käydään läpi fuskun ja buggin perusteita. Tutustut uusiin ihmisiin ja saatat saada tanssista uuden, elinikäisen liikuntaharrastuksen.


Kurssia ohjaavat  Länsi-Uudenmaan Tanssijat ry:n ohjaajat. Kurssin hinta on 50 euroa sisältäen kaikki kurssi-illat + jäsenmaksu, jos et ole vielä jäsen, tai jos olet jo jäsen ja haluat kertaamaan / 8€ per kerta.  Kurssin voi maksaa myös tilille tai liikuntaeduilla / sporttipassilla / seuran 10-kortilla.  Et tarvitse kurssille omaa paria. Kurssilla on vapaaehtoinen parinvaihto. Toki voit tulla ja tanssia myös oman parin kanssa. 

Tutustu mukavaan harrastukseen ja tule ennakkoluulottomasti paikalle.  Jokainen oppii tanssimaan! Ei ennakkoilmoittautumista. Tule vain paikalle. Lisätietoja voit tarvittaessa kysyä  lu.tanssijat@gmail.com .

Muut paritanssikurssit

Käytämme kalenterissamme kurssitasojen merkitsemisessä yleisesti käytössä olevaa väriskaalaa. Peruskurssit (alkeet) vihreä pohja.

Sinivihreä ja sininen keskitaso ja

punainen on jatkotaso.

Pyrimme kalenterin (ohjelman) rakentamisessa siihen, että pystytte pidemmän aikaa opettelemaan samaa lajia. Näin olemme päässeet parhaimpaan oppimistulokseen. Sama laji saattaa jatkua viikon aikana useammalla tasolla ja usein Teeman huipentaa vierasopettajan vierailu. Pyrimme aina siihen, että ennen vierasopettajan tuloa olemme viikkotunneilla tanssineet samaa tanssilajia, jotta kaikki saamme vierailusta mahdollisimman paljon irti.

Tutustu siis kalenteriimme (kurssiohjelmaamme) ja katso mitä kuluvalla kaudella on tarjolla. Jos tulet kesken kauden mukaan, kannattaa aloittaa kurssi ks. tanssilajin ensimmäisesta harjoituskerrasta. Kokeneet konkarit pystyvät hyppäämään mukaan missä vaiheessa vain. Kurssien opetus etenee kuitenkin aina jatkona edelliseen kertaan ja mieluiten etenisimme opetuksessa, mikä hankaloituu, jos kertauksen osuutta joudutaan lisäämään liiaksi, ennenkuin voidaan opetella uutta.

Paritanssit

Paritanssiharrastuksen aloittaminen

Aloita paritanssiharrastus perusteiden opettelusta. Seurassamme se on toteutettu sekä selviytymispakkauksilla että kalenteriin vihreillä merkityillä kursseilla, joissa lähdetään kalenteriin merkityn lajin opetteleminen alusta.

Aivan alkeet kannattaa opetella osallistumalla selviytymispakkauksiin, varsinkin jos et ole koskaan harrastanut tanssia ja et ole välttämättä muutenkaan liikkunut paljon. Selviytymispakkaus 1.ssä tulevat tutuiksi valssi, foksi ja tango ja niillä pärjää ja pääsee tanssimisen alkuun lavoilla, firman juhlissa, laivalla ja perhejuhlissa. Selviytymispakkaus 2 sisältää kädenalitanssien alkeiden haltuunoton

fuskun ja buggin avulla.

Selviytymispakkausten jälkeen on helppo siirtyä muiden lajien opetteluun.

Syventävät tanssikurssit

Syventävä tanssikurssi 1 Harjulan toimintakeskuksessa aloittaa ensi syksynä torstai iltaisin. Tällä kurssilla syvennetään kauden aikana kahden eri tanssilajin osaamista 5 - 6 harjoituskerran kokonaisuuksina, jotka etenevät osallistujien kehittymisen mukaan.

Kursseille on ennakkoilmoittautuminen.

Torstain syventävä kurssi on tarkoitettu lajin alkeet jo osaaville  alkeisjatkotason tanssijoille. Kurssien laji nähtävillä kalenterista, kun se julkaistaan.

Syventävä tanssikurssi 2 Roution koululla aloittaa ensi syksynä tiistai iltaisin. Tällä kurssilla syvennetään kauden aikana kahden eri tanssilajin osaamista 5 - 6 harjoituskerran kokonaisuuksina, jotka etenevät osallistujien kehittymisen mukaan.

Kursseille on ennakkoilmoittautuminen.

Tiistain syventävä kurssi on tarkoitettu jo pidempään tanssineille, joilla on hyvin ks. tanssilaji jo hallussa eli jatkotason tanssijoille.

Kurssien laji nähtävillä kalenterista, kun se julkaistaan.

Muut paritanssikurssit

Kalenterista näet mitä milloinkin on tarjolla. Viikottaisia kursseja pidetään Harjulan toimintakeskuksessa (ma/to) ja Roution koululla (ti). Kursseille voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista tai omaa paria. Kurssitasot näkyvät kalenterissa. Samaa tanssilajia tanssitaan yleensä 2-3 kertaa peräkkäin, jotta opittu ehditään myös sisäistää.

Uusi laji kannattaa aloittaa sen ensimmäisestä kerrasta.

Tervetuloa tanssimaan.

bottom of page