Paritanssit

Syksyn 2022 Paritanssikurssit:

"Selviytymispakkaus" paritansseihin -kurssi

Maanantaisin  Harjulassa

klo 19.00 -20.30  

 05.09.22 alkaen

Haluaisitko oppia tanssimaan? Tuntuuko, että sinulla on kaksi vasenta jalkaa? Ei hätää, uskomme, että kaikki oppivat tanssimaan. Tanssi on myös pariskunnalle ihana yhteinen harrastus.

 Ota lavatanssit haltuun kuuden kerran peruskurssilla. Olet lämpimästi tervetullut vaikka et ole ennen tanssinut askeltakaan! Kurssi sopii kaikenikäisille eikä aiempaa tanssikokemusta tarvita. Kurssi lähtee siis aivan alkeista. Kurssilla käydään läpi valssin perusteet, käännökset ja foksia sekä tangoa, jotta on juhlien ja tanssien selviytymispakkaus kasassa.  Tutustut uusiin ihmisiin ja saatat saada elinikäisen kimmokkeen mukavan liikunnan pariin hyvässä seurassa!

Kurssia ohjaavat  Länsi-Uudenmaan Tanssijat ry:n ohjaajat. Kurssin hinta on 30 euroa sisältäen kaikki kurssipäivät (6 kertaa) .Jäsenmaksu syksylle 2022 on 10/5 euroa, mikäli et vielä ole jäsen.   Kurssin voi maksaa myös tilille tai liikuntaseteleillä/sporttipassilla.  Et tarvitse kurssille omaa paria. Toki voit tanssia myös oman parin kanssa. Koko ohjelma netissä www.lutanssijat.fi Alkeistunteja myös tiistaisin klo 17.30 Routiolla. Lisätietoja lu-tanssijat@gmail.com

Tutustu mukavaan harrastukseen ja tule ennakkoluulottomasti paikalle. Jokainen oppii tanssimaan! Huomioithan että koronamuutokset mahdollisia. Noudatamme kurssilla turvaohjeita.

Liity jäseneksi. Maksa jäsenmaksu tilille ja laita viestikenttään yhteystietosi.  

Tili FI34 4006 0010 3044 22 Länsi-Uudenmaan tanssijat ry.
Jäsenmaksu koko vuodelle 2022 on 20 euroa. Syyskausi 10€.
Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 10 euroa. Syyskausi 5€.