Paritanssit

Kevään 2022 Paritanssikurssit:

"Selviytymispakkaus" paritansseihin -kurssi

Maanantaisin Harjulassa

klo 19.00  - 20.30

28.02.22 alkaen

Haluaisitko oppia tanssimaan? Tuntuuko, että sinulla on kaksi vasenta jalkaa? Ei hätää, uskomme, että kaikki oppivat tanssimaan. Tanssi on myös pariskunnalle ihana yhteinen harrastus.

 Ota lavatanssit haltuun viiden kerran peruskurssilla. Olet lämpimästi tervetullut vaikka et ole ennen tanssinut askeltakaan! Kurssi sopii kaikenikäisille eikä aiempaa tanssikokemusta tarvita. Kurssi lähtee siis aivan alkeista. Kurssilla käydään läpi valssin perusteet, käännökset ja foksia sekä tangoa, jotta on juhlien ja tanssien selviytymispakkaus kasassa.  Tutustut uusiin ihmisiin ja saatat saada elinikäisen kimmokkeen mukavan liikunnan pariin hyvässä seurassa!

Kurssia ohjaavat  Länsi-Uudenmaan Tanssijat ry:n ohjaajat. Kurssin hinta on 30 euroa sisältäen kaikki kurssipäivät (5 kertaa) .Jäsenmaksu keväälle 2022 on 10/5 euroa.   Kurssin voi maksaa myös tilille tai liikuntaseteleillä/sporttipassilla.  Et tarvitse kurssille omaa paria. Toki voit tanssia myös oman parin kanssa. Ilmoittaudu linkistä. Saat sähköpostilla kurssivahvistuksen.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdUD4wvl1mzHBvBw6XrfvDGXaqofdCX2APyU8Q8xcX5hv0beQ/viewform?usp=sf_link

Koko ohjelma netissä www.lutanssijat.fi Lisätietoja lu-tanssijat@gmail.com

Tutustu mukavaan harrastukseen ja tule ennakkoluulottomasti paikalle. Jokainen oppii tanssimaan! Huomioithan että koronamuutokset mahdollisia. Noudatamme kurssilla turvaohjeita.