top of page

Meistä - Om oss

Liity jäseneksi

Rakkaudesta tanssiin perustettiin joulukuussa 2016 tanssiliikuntaseura Länsi-Uudenmaan Tanssijat ry - Västra Nylands Dansare rf. Seura perustettiin tanssinharrastajien toimesta. Sen jäsenet haluavat tuoda kaikenikäisille harrastajille iloa elämään tanssin kautta niin paritanssien kuin yksintanssienkin muodossa.

Ohjelmasta löytyy yksin tai parin kanssa tanssittavia tunteja sekä ihan aloitteleville tanssijoille että jatkajille. Lisäksi järjestetään sekä alkeis- että jatkotanssijoille erilaisia viikonlopputeemakursseja ja tehdään tanssiretkiä.

Facebookissa sivuilta Länsi-Uudenmaan Tanssijat ry sekä kurssikalenterista löytyy kauden ohjelma.

Tutustu mukavaan harrastukseen ja tule ennakkoluulottomasti paikalle! Jokainen oppii tanssimaan.

 

Jäsenmaksuohjeet:

Kotisivujen etusivulla on Linkki jäseneksi liittymisestä. Paina sitä ja täytä pyydetyt tiedot. Saat sähköpostiisi linkin, mistä pääset kirjautumaan Flomembersiin. Maksa jäsenmaksusi joko harkkojen yhteydessä tai tilille.

Tili FI34 4006 0010 3044 22 Länsi-Uudenmaan tanssijat ry. Käytä viitettä 6664. Jäsenmaksu on 20 euroa / vuosi. Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 10 euroa. Jäseneksi voi myös liittyä paikan päällä.

Tervetuloa tanssimaan!

Yhteistyöseurat:

Lavatanssiseura Chasee ry,

Lohjan lavatanssijat LOLA, 

Salon Seuratanssiklubi,

Hyvinkään Hymyhuulet ja

Keravan Taitokolmio.

Suomen Tanssipuoti ry:n tanssikurssit jäsenetuhintaan!

Ystävyysseurojen kursseilla voi käydä jäsenhintaan ja vastavuoroisesti näiden seurojen jäsenkorteilla voi osallistua meidän kursseille.

 

Meidän jäsenedut ovat kuitenkin vain ja ainoastaan Länsi-Uudenmaan tanssijoiden jäsenille! Jäsenedut on kerrottu omalla sivullaan.

 

Länsi-Uudenmaan Tanssijoiden collegetakkeja, t-paitoja ja kenkäpusseja on saatavana.

Kysy tarkemmin treeneissä tai laita viestiä, niin otamme mukaan.

Våra college-jackor, t-skjortor och skopåsar finns till försäljning.

Fråga närmare på kurserna eller sätt ett meddelande, så tar vi med.

Tietoa viestinnästämme ja tietosuojasta

Keväästä 2018 lähtien tuli sovellettavaksi EU:n tietosuoja-asetus (GDPR), jonka tarkoituksena on suojella ihmisten yksityisyyttä. Kerromme tässä tanssiseuramme tietojenkäsittelykäytännöistä.

Yhteystietojen käsittely
• Emme luovuta tai myy yhteystietoja ulkopuolisille tahoille.
• Sama koskee jäsenrekisteriämme. Tiedot tulevat vain Länsi-Uudenmaan Tanssijat ry:n käyttöön.
• Uudet jäsenet liitämme automaattisesti postituslistalle. Jos et halua meiltä viestiä, voit poistua postituslistalta esim. saamasi Jäsentiedotteen alaosassa olevan linkin kautta.

Viestintä ensisijaisesti sähköpostilla. Tiedotamme asioista sähköpostiisi lähetettävällä Jäsentiedotteella. Siksi ilmoita meille siviilisähköpostiosoitteesi. Älä työpaikan osoitetta.Muista yhteystietojen muutos!
Kun tietosi muuttuvat, ilmoita meille lu.tanssijat@gmail.com tai kerro treeneissä. Maistraattiin tai postiin tehty muutos ei päivity jäsenrekisteriimme.

 


Iloisia ja antoisia tanssihetkiä!
Toivottaa Länsi-Uudenmaan Tanssijat ry:n hallitus

Miia Malmén, Olavi Heino, Heidi Otava, Pirjo Juntunen ja Iina Mähönen

bottom of page