Lasten ja nuorten tunnit

Lasten ja nuorten ryhmät alkavat ma 6.9 Harjulassa. Ilmoittaudu linkistä. Saat sähköpostiin maksuohjeet sekä vahvistuksen kurssipaikasta. Täytämme ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssia ei pidetä viikolla 42. Kausi kestää syksyllä 10 viikkoa. Syksyn hinta on 50 euroa. Kursseja ohjaavat liikunnanohjaajat/KiddieJam ohjaajat Ronja sekä Amanda. Koronamuutokset mahdollisia.

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfwlE4v4dAIUUYvipBWTmBwbv4asHPCgfNk986zcptGAptERA/viewform?usp=sf_link

 

Kiddie Jam

5-7 v.

maanantaisin klo 17.30-18.15

 

KiddieJam tarjoaa lapsille kurkistuksen eri tanssilajien maailmaan. Tunneilla tutustutaan esimerkiksi showtanssiin, streetlajeihin, paritanssiin, kansantanssiin sekä balettiin, unohtamatta kuitenkaan luovuutta, leikkiä ja hauskanpitoa! Näillä tunneilla tanssitaan ilman vanhempia.

KiddieJam® -tunneille ohjaaja on käynyt Oulun ammattikorkeakoulun KiddieJam® -konseptin ohjaajakoulutuksen ja on oikeutettu käyttämään tunneistaan tämän konseptin nimeä. Lisätietoa konseptista löytyy sivuilta www.kiddiejam.fi

 

Dance Kids

8-11v.

maanantaisin klo 16.15-17.15

 

Kurssilla harjoitellaan motorisia taitoja sekä oman kehon liikkeitä ja hallintaa musiikin avulla yhdistäen tanssia ja leikkejä. Osittain kurssi rakentuu ryhmäläisten toiveiden mukaan. Kehittää kehonhallintaa sekä tasapainoa. Kurssi sopii kaikille tanssillisesta liikunnasta kiinnostuneille tytöille sekä pojille.

 

Nuorten Dancemix

yli 12 v. 

maanantaisin klo 19.45-20.45

 

Tällä tunnilla tanssitaan pääosin baletin ja jazzin askelin. Tunnilla pääset tekemään erilaisia keskilattia, kulmasta kulmaan  ja lattian poikki harjoitteita unohtamatta koreografioita ja tanssisarjoja. Menevää tai rauhallista musiikkia taustalla pääset harjoittelemaan ja haastamaan omia taitojasi. Tunti sopii kaikille 12 vuotta täyttäneille ja siitä vanhemmille jotka ovat kiinnostuneet tanssista. Tunnilla annetaan monia eri vaihtoehtoja joten ei tarvitse pelätä ettei osaisi. Rohkeasti mukaan.