top of page

Tanssijan kehonhuolto

Dansarens kroppsvård

Tiistaisin 14.1., 25.2. ja 31.3.2020

klo 18:30 - 20:00


Roution koulun liikuntasali, Havumetsäntie 4, Lohja

Tanssi on taito- ja tekniikkalaji, joka vaatii paljon fyysiseltä kunnolta. Keho on tanssijan työväline, johon kohdistuu paljon rasitusta, etenkin alaraajoihin ja selkään. Tyypillisimpiä vammoja tanssijalla ovat akuutit tapaturmaperäiset vammat ja rasitusvammat. Kehonhuolto-tunnilla avaamme lempeästi liikeratoja ja liikkuvuuksia, harjoittelemme alaraajojen linjauksia ja keskivartalon motorista kontrollia. Tällä tunnilla ei suoriteta tehojumppaa vaan huolletaan kehoa, jotta se toimisi paremmin. Mukaan tarvitset vain alustan (esim pyyhe/jumppamatto) ja oman itsesi!

 

Tunnin puikoissa pyörii hyvän rytmitajun ja ainakin kolme vasenta jalkaa omaava fysioterapeutti ja jalkaterapeuttiopiskelija Minna, jonka oma lajitausta on kulkenut yleisurheilun, jalkapallon ja salibandyn kautta ilma-akrobatian ja kehonpainoharjoittelun pariin.


Tervetuloa huoltamaan kehoa! Kehonhuolto-teemaillat Roution koululla tiistaisin 14.1, 25.2 sekä 31.03 klo 18.30-20.00.

 

Illan hinta on jäsenille 8 euroa.

Maksuvälineenä käy käteinen ja yleisimmät pankki/luottokortit. Smartum-setelit ja -saldo käy. Myös Eazybreak ja ePassi (sporttipassi) voi käyttää maksuvälineenä (myös kortti). 

bottom of page