Torstain tunnit
Torsdagens timmar

Torstain soolo- ja pariteemakurssit

Harjulassa, Kullervonkatu 7, Lohja

Vierailevien opettajien vetäminä

Soolotanssitunteja klo 17.00-18.00

Keski- ja jatkotason paritanssin teematunteja klo 18.30-20.30

​TAI

Vapaita harjoituksia klo 18.30-20.30

SYYSKAUSI 2020

3.9.      Vapaat harjoitukset

10.9.    Tango, Jyrki Keisala, soolo- ja paritanssitunnit

17.9.     Vapaat harjoitukset

24.9.    Salsa, Kimmo Luukkonen, soolo- ja paritanssitunnit

​1.10.    Vapaat harjoitukset

8.10.    PERUTTU: Hidas valssi, Jyrki Keisala, soolo- ja paritanssitunnit

15.10.  HUOM! Ei tuntia, syyslomaviikko

22.10.  PERUTTU: Bugg 1, Antti Törmänen, soolo- ja paritanssitunnit HUOM!

            ALKEET (soolotunnin sisältö tarkentumatta)

29.10.  PERUTTU: Bugg, Antti Törmänen, soolo- ja paritanssitunnit (soolotunnin

            sisältö tarkentumatta)

5.11.    PERUTTU: Bugg, Antti Törmänen, soolo- ja paritanssitunnit (soolotunnin

            sisältö tarkentumatta)

12.11.  Vapaat harjoitukset

19.11.  Hidas foksi, Kimmo Luukkonen, soolo- ja paritanssitunnit

26.11.   Vapaat harjoitukset

HUOM! Joulukuussa Roution koululla tiistaisin klo 18.30-20.00

8.12.    Vapaat harjoitukset

15.12.  Vapaat harjoitukset

Tarkemmat tuntisisällöt näet soolotuntien osalta Tanssiksi-tuntien sivulta ja paritanssin teematuntien osalta Tiiviskurssien sivulta.

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Vierailevien opettajien vetämät soolotunnit maksavat 10 € / kerta. Paritanssin teemakurssin hinta 15 € / kerta. Jos osallistut sekä soolo- että paritanssiosuuksiin, illan hinta yhteensä 20 €. Tunneilla käytössä normaalit maksutavat. Vapaaharjoitusten hinta 4 € / kerta, vapareissa käy vain käteinen.

Mahdollisuus ostaa kymppikortti (50 €), jota voi käyttää kurssi-iltaan (10 € kurssi = kaksi merkintää kortille, 15 € kurssi = kolme merkintää kortille). Emme myy uusia Teemapasseja (7 kertaa 15 € kurssille), mutta aiemmin ostetut Teemapassit ilman muuta käyvät maksuvälineenä.

Jokaiselle tunnille pitää ilmoittautua etukäteen Nimenhuuto-sovelluksen kautta. Torstain pariteematunneille, joissa on vierailevat opettajat, tulee ilmoittautua Nimenhuudon kautta viimeistään saman viikon maanantaina. Jos ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi, perumme illan ja tiedotamme asiasta seuran tiedotuskanavien kautta. Tarkista siis aina ennen kurssille tuloa Nimenhuudon viestit, oma sähköpostisi ja kurssi-ilmoitus muutosten varalta! Soolotanssitunneille ja vapaaharjoituksiin riittää kun ilmoittautuu ennen treenejä. Katso ilmoittautumisohjeet täältä.

PARITANSSITUNNIT

Kurssin taso on alkeisjatko, jos ei erikseen muuta mainita. Koronatilanteesta johtuen tunneilla ei ole parinvaihtoa, ilmoittaudu siis parin kanssa!

Tanssiparia voi kysellä Facebookin suljetussa ryhmässä "LUT tanssiparin haku" tai Nimenhuuto-sovelluksessa ilmoittamalla hakevansa paria kyseisen illan kohdalla olevassa Harkkaparihaku-tapahtumassa.

VAPAAT HARJOITUKSET

Vapareita pitävät Virpi ja Petri Kiiskinen. Opetusta ei ole, mutta kokeneemmat tanssijat auttavat aloittelijoita tarvittaessa. Vapareissa voi halutessaan vaihtaa paria ja siellä on tarvittaessa bussipysäkki käytössä. Suosittelemme kuitenkin, että myös siellä tanssittaisiin vain oman parin kanssa. Paria vaihtavien toivotaan käyttävän kasvomaskia ja käsidesiä, joka parinvaihdon yhteydessä. Vapaisiin harjoituksiin osallistuminen on osallistujien omaa toimintaa ja osallistujat ovat itse täysin vastuussa omasta turvallisuudestaan siellä. Toimi siis vastuullisesti myös siellä.

JÄSENYYS

Kurssit on tarkoitettu seuran jäsenille, mutta voit käydä kursseillamme kokeilemassa ennen liittymistä. Tervetuloa tanssimaan.

 

Liity jäseneksi! Maksa jäsenmaksu tilille ja laita viestikenttään nimesi ja ”jäsenmaksu”. Tili FI34 4006 0010 3044 22 Länsi-Uudenmaan tanssijat ry. Tullessasi tunnille muista täyttää jäsenlomake. Jäseneksi voi myös liittyä paikan päällä.

​Jäsenmaksu loppuvuodelle 2020 on 10 euroa.

Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 5 euroa.

Muistathan hyödyntää jäsenedut!

Lisätietoa lu.tanssijat@gmail.com Facebook: Länsi-Uudenmaan tanssijat ry