top of page

Maanantain alkeiskurssi
Måndagens nybörjarkurs

Toimintakeskus Harjula,

Kullervonkatu 7, Lohja

maanantaisin klo 19.15 - 20.45

 

Kertamaksu 6 € jos ei muuta mainita. Mahdollisuus ostaa kymppikortti (50 €). Maksuvälineenä käy käteinen ja yleisimmät pankki/luottokortit. Smartum-setelit ja -saldo käy, TYKY ja Virikesetelit. Myös Eazybreak ja ePassi (sporttipassi) voi käyttää maksuvälineenä (myös kortti).

Liity jäseneksi! Maksa jäsenmaksu tilille ja laita viestikenttään nimesi, yhteystietosi ja ”jäsenmaksu”. Tili FI34 4006 0010 3044 22 Länsi-Uudenmaan tanssijat ry. Tullessasi tunnille muista täyttää jäsenlomake. Jäseneksi voi myös liittyä paikan päällä.

Jäsenmaksu vuodelle 2020 on 20 euroa.

Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 10 euroa.

Muistathan hyödyntää jäsenedut! 

Bugg alkeiskurssi

13.1-27.1. 2020 klo 19-20.30 Harjulassa, Kullervonkatu 7, Lohja

Bugg on ruotsalainen rock’n’swing-tanssi. Se on yleiskäyttöinen, varsin vapaa kädenalitanssi. Buggin perusaskel on helppo. Kotimaassaan bugg on erittäin suosittu, mutta sen suosio on kasvanut suuresti myös suomalaisilla tanssilavoilla.


Varaa kengiksi kevyet (matalakorkoiset) kengät/tossut, huomioithan että Harjulan lattialla ei saa käyttää mustapohjaisia kenkiä, joista voi jäädä jälkiä. Tanssiessa tulee lämmin, joten pukeudu kevyesti ja ota vesipullo mukaan.


Alkeiskurssi on tarkoitettu henkilöille, joilla ei ole buggista aikaisempaa kokemusta tai ovat kertaamassa aiemmin opittuja taitojaan. Opetus lähtee helpoista perusteista. Aikaisempia taitoja ei siis tarvita.

Käytämme kiertävää parinvaihtoa, joten voit tulla yksin tai yhdessä. Kaikki pääsevät tanssimaan. Tanssimalla oppii!

Selviytymispakkaus paritansseihin

3.2.-16.3.2020 klo 19.15-20.45 Harjulassa, Kullervonkatu 7, Lohja

Haluaisitko oppia tanssimaan? Tuntuuko, että sinulla on kaksi vasenta jalkaa? Ei hätää, uskomme, että kaikki oppivat tanssimaan. Tanssi on myös pariskunnalle ihana yhteinen harrastus.

Ota lavatanssit haltuun kuuden kerran peruskurssilla. Olet lämpimästi tervetullut vaikka et ole ennen tanssinut askeltakaan! Kurssi sopii kaikenikäisille eikä aiempaa tanssikokemusta tarvita. Kurssi lähtee siis aivan alkeista. Kurssilla käydään läpi valssin perusteet, käännökset ja foksia sekä tangoa, jotta on juhlien ja tanssien selviytymispakkaus kasassa. Tutustut uusiin ihmisiin ja saatat saada elinikäisen kimmokkeen mukavan liikunnan pariin hyvässä seurassa!

Kurssia ohjaavat Länsi-Uudenmaan Tanssijat ry:n ohjaajat. Kurssin hinta on 40/30 euroa sisältäen kaikki kurssipäivät (6 kertaa) sekä jäsenmaksun 2020 (tai jo jäsenille 6 euroa per ilta). Kurssin voi maksaa myös tilille tai liikuntaseteleillä/sporttipassilla. Et tarvitse kurssille omaa paria, kurssilla on vapaaehtoinen parinvaihto. Toki voit tulla myös oman parin kanssa. Voit tulla suoraan paikan päälle ilmoittautumatta.

Tutustu mukavaan harrastukseen ja tule ennakkoluulottomasti paikalle. Jokainen oppii tanssimaan!

Fuskun alkeet

23.3.-6.4.2020 klo 19.15-20.45 Harjulassa, Kullervonkatu 7, Lohja

Fusku on suomalainen, jivestä kehittynyt, foksin askelrytmityksellä tanssittava letkeä tanssi, jossa on helppoudestaan huolimatta tarpeeksi kuvioita pitämään mielen virkeänä.


Fuskua voi tanssia mihin tahansa nelijakoiseen musiikkiin. Fuskulla on paljon käyttöä tanssiravintoloissa ja -lavoilla, sillä mm. monet foksikappaleet voidaan tanssia fuskun askeleella. Fuskua tanssitaan paritanssina pääasiassa avoimessa otteessa. Fuskun askel on rytmitykseltään foksista tuttu hidas-hidas-nopea-nopea, mutta fuskussa nopeat askeleet otetaan taka-askeleena eli ns. rock-askeleena. Tulehan kokeilemaan. Et tarvitse ennakkotaitoja tai omaa paria.

Hitaan valssin alkeet

27.4.-4.5.2020 klo 19.15-20.45 Harjulassa, Kullervonkatu 7, Lohja

Please reload

bottom of page