top of page

COVID-19 Info

COVID-19 -tilanteen vuoksi otamme syksyllä 2020 käyttöön poikkeavia toimia, kuten

 • pakollisen ennakkoilmoittautumisen jokaiselle tanssitunnille Nimenhuuto-sovelluksen kautta

 • paritanssitunneilla ei vaihdeta paria

 • osallistujien määrää rajoitetaan

 • tunnit ensisijaisesti omille jäsenille, ystävyysseurojen jäsenille ohjeet sivun lopussa

Lue alta tarkemmat tiedot poikkeusjärjestelyistä sekä ohjeet ennakkoilmoittautumiseen ja parinhakuun.

 

 

 

TURVATOIMENPITEET KURSSEILLA

Tanssi, ja etenkin paritanssi, on koronan kannalta erittäin riskialtis harrastus. Jokaisen meidän on hoidettava oma osuutemme, jotta voimme harrastaa tanssia niin turvallisesti kuin se tässä maailmantilanteessa on mahdollista. Edellytämme kaikilta harjoituksiin osallistuvilta suostumista ja osallistumista näihin poikkeusjärjestelyihin niin suojautumisen kuin muidenkin asiaan liittyvien toimenpiteiden ja käytäntöjen suhteen, jotka seurassa on päätetty ottaa käyttöön.

 

Kuten kaikki tiedämme, THL ja viranomaiset antavat jatkuvasti uusia ohjeita ja ne tulevat vaikuttamaan myös siihen, miten kurssit tullaan käytännössä toteuttamaan. Muutokset ohjeisiin ovat siis mahdollisia, suuntaan tai toiseen.

 

Tällä hetkellä olemme seuran hallituksessa päättäneet noudattaa seuraavia ohjeita:

 • Harjoituksissa ei ole parinvaihtoa.

 • Osallistujien määrää rajoitetaan.

 • Kursseihin osallistuvien toivotaan käyttävän aulatiloissa maskia mm. kassahenkilöiden terveyden turvaamiseksi.

 • Oman parin kanssa saa halutessaan tanssia ilman maskia.

 • Käsidesipulloja on harjoitustiloissa kurssilaisten käytössä, suosittelemme käyttämään niitä.

 • Huolehdimme tilojen mahdollisimman tehokkaasta tuuletuksesta etenkin kurssien välillä.

 • Kurssien välillä on riittävän pitkä tauko, jotta edellisen ryhmän jäsenet ehtivät rauhassa ulos ennen seuraavien ryhmäläisten saapumista. Annathan muille tilaa.

 • Pidämme hyvät turvavälit harjoituksissa, mistä varsinkin viejät ovat suuressa vastuussa paritunneilla.

 • Pidäthän huolta turvaväleistä myös aulatiloissa, pukuhuoneissa ja muissa tiloissa.

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN TUNNILLE ON PAKOLLISTA

Jokaiselle pari- ja soolotanssitunnille (myös vapaaharjoituksiin) tulee ilmoittautua Nimenhuuto-sovelluksen kautta!

 

 • Tiistain tunneille tulee ilmoittautua viim. edellisenä sunnuntaina.

 • Torstain paritanssitunneille, joissa on vierailevat opettajat, ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään saman viikon maanantaina. Jos ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi, perumme illan ja tiedotamme asiasta seuran tiedotuskanavien kautta.

 • Soolotanssitunneille ja vapaaharjoituksiin riittää, kun ilmoittautuu ennen kurssia.

Jos max. osallistujamäärät tunneilla ovat täyttyneet, ei ilmoittautumisesi menee enää “läpi”. Maksimiosallistujamäärä on johdettu salikoosta siten, että turvavälit voidaan pitää riittävinä. Soolotanssitunneille otamme max 35 osallistujaa, vapaaharjoituksiin max 40 osallistujaa. Tiistain paritanssitunneille Roution koululle otamme max 20 paria (40 hlö) ja torstain paritanssitunneille Harjulaan max 15 paria (30 hlö).

Nimet kirjautuvat Nimenhuutoon ilmoittautumisjärjestyksessä. Muistathan ilmoittautua ajoissa, jotta näemme millainen ryhmä on muodostumassa ja voimme tehdä tarvittavat toimenpiteet, kuten peruutukset, ennen tuntia.

PARIN LÖYTÄMINEN PARITANSSITUNNILLE JA ILMOITTAUTUMINEN

Koronatilanteen vuoksi paritanssitunneille saa poikkeuksellisesti osallistua vain oman parin kanssa. Tunneilla ei siis ole parinvaihtoa. Tanssiparia voi kysellä Facebookin suljetussa ryhmässä "LUT tanssiparin haku" tai Nimenhuuto-sovelluksessa ilmoittamalla hakevansa paria kyseisen illan kohdalla olevassa Harkkaparihaku-tapahtumassa.

Ilmoittaudu paritanssitunnille vasta löydettyäsi parin! Kun olet löytänyt parin paritanssitunnille, ilmoittaukaa kumpikin paritanssitunnille Nimenhuudossa ja poista nimesi Nimenhuudon Harkkaparihaku -tapahtumasta.

MIKSI NIMENHUUTO OTETAAN KÄYTTÖÖN?

Seuralla on toistaiseksi velvollisuus kerätä nimilista kursseille osallistuvista ihmisistä siltä varalta, että viranomaistaho sellaisen pyytää saada nähdä esim. koronatartunnan jäljittämiseksi. Saamme tämän listan Nimenhuudosta.

Nimenhuudossa voidaan myös seurata ja hallita ilmoittautuneiden viejien ja seuraajien määrää ja ilmoittautuneiden kokonaismäärää. 

OHJEET NIMENHUUDON KÄYTTÖÖN

KÄYTTÖÖNOTTO:

 1. Hae netistä Nimenhuuto.com ja etsi seuran "LU-tanssijat" sivut käyttäen ylävalikon "Hae joukkueita ja seuroja" -hakukenttää. Jos kenttä ei näy, avaa valikko kolmen viivan kohdalta.

 2. Löydettyäsi seuran sivut, paina Liity joukkueeseen. LU-tanssijoiden sivut pidetään kirjautumista varten julkisina 10.9.2020 asti. Tämän jälkeen sivu ei ole enää julkinen, jolloin sinun täytyy pyytää tunnukset sähköpostilla osoitteesta lu.tanssijat@gmail.com. Lähetämme sitten sinulle kutsulinkin, jolla pääset kirjautumaan seuran sivuille. Toivomme, että hoidat kirjautumisen nyt, kun sivut ovat julkiset. Kirjautuaksesi tarvitset sähköpostiosoitteen, älä käytä työpaikkasi sähköpostiosoitetta. 

 3. Kirjauduttuasi käy muokkaamassa profiilisi. Merkitse itsesi joko seuraajaksi tai viejäksi ja lisää halutessasi puhelinnumerosi. Lisää myös jäsennumerosi, löydät sen jäsenkortistasi.

TAPAHTUMIIN ILMOITTAUTUMINEN:

 1. Valitse tapahtuma ja paina IN. Olet nyt ilmoittautunut ks. tapahtumaan. Huolehdi, että myös parisi ilmoittautuu, jos ilmoittauduit paritanssitunnille. Jos haluat paritanssitunnille ja sinulla ei ole paria, ilmoittaudu ensin kyseisen illan Harkkaparihaku-tapahtumaan. IN = haen paria, OUT = en hae enää paria. Katso ohjeet alta.

 2. Jos sinulle tulee este, käy muuttamassa tilasi OUT, niin joku muu pääsee tilallesi. Koronatilanteen vuoksi on erittäin tärkeää, että illan jälkeen osallistujalista on oikein. 

 3. Kun painat oikeassa kulmassa olevaa numeroa, pääset katsomaan kuinka paljon ja ketä muita on jo ilmoittautunut, kun rullaat sivua alaspäin.

 

PARIN LÖYTÄMINEN NIMENHUUDON KAUTTA

Jokaiselle paritanssien harjoitusillalle on avattu Harkkaparihaku -tapahtuma. Voit ilmoittautua (IN), jos olet hakemassa paria kyseisen illan kurssille. Kun olet löytänyt parin, muista poistaa nimesi listalta (OUT). Vasta saatuanne parin voitte kumpikin ilmoittautua kurssille. Tarvittavan keskustelun keskenänne voitte käydä Facebookin suljetussa ryhmässä "LUT tanssiparin haku" tai, jos henkilö on antanut yhteystietonsa, voit ottaa häneen suoraan yhteyttä.

Vapareihin voi tulla ilman paria. Suosittelemme kuitenkin, että sielläkin tanssittaisiin oman parin kanssa, jos vain mahdollista.

MUUTOKSET JA NIISTÄ TIEDOTTAMINEN

Seura pidättää itsellään oikeuden muutoksiin. Seura voi esimerkiksi vaihtaa tuntien pitäjää (esim. sairastapauksissa) tai perua tunnit kokonaan, mikäli sijaista tai tarvittavia toimihenkilöitä ei saada järjestettyä, tai tanssituntien pitäminen estyy viranomaisten ilmoitusten tai rajoitusten vuoksi, tai tanssituntien pitäminen käy liian riskialttiiksi kehittyvän koronapandemian vuoksi. Mahdollisista muutoksista toimintaan tiedotetaan tarvittaessa. Seuraa siis seuran tiedotuskanavia.

YSTÄVYYSSEUROJEN JÄSENILLE

Koronavirustilanteen vuoksi tanssituntien osallistujamäärää on rajoitettu. Tästä johtuen pidämme tunnit ensisijaisesti omille jäsenillemme. Mikäli kurssilla kuitenkin on tilaa ilmoittautumisen loppuvaiheessa, voivat myös ystävyysseurojemme jäsenet ilmoittautua tunnille jäsenhintaan. Tarvittaessa ole yhteydessä sähköpostitse lu.tanssijat@gmail.com.

Nimenhuuto tapahtuma.jpg
Nimenhuuto etusivu.jpg
bottom of page