top of page

Hitaat

9.9. klo 13:15 - 16:30

 

Hitaitten teemapäivä Lohjalla, Ohjaaja Kimmo Luukkonen

Hitaita vahvasti ja eloisasti Lohjalla

Lauantaina 09.09. klo 13.15 - 16.30 Länsi-Uudenmaan tanssijat tarjoaa hitaitten teemapäivän. Pohdimme sitä, miten tanssi jatkuu sujuvana ja eloisana, kun musiikin tempo hidastuu. Hitaiden tanssiminen pohjautuu hitaaseen lavafoksiin, mutta hitaisiin on helppo sekoittaa vartalonkäytön ja musiikintulkinnan mausteita oman maun mukaan. Tasona on alkeisjatko.

Ohjaajana on superkonkari Kimmo Luukkonen, jolla on poikkeuksellisen laajalti tietoa paritanssien tyylistä, historiasta ja tekniikasta. Kimmo opettaa selkeästi, tehokkaasti ja iloisesti. Päivän ensimmäinen oppitunti on klo 13.15 – 14.45. Pohdimme muun muassa sitä, miten hitaaseen musiikkiin pystytään liikkumaan vahvasti ja voimakkaasti.

Klo 15.00 – 16.30 haemme vartalonkäyttöön ja rytmitykseen variaatioita ja mausteita. Opetus on Lohjalla Ojaniitun koululla, osoitteessa Ojaniitunkatu 3. Salin lattia on nihkeä, joten ota mukaan kyllin luistavat kengät tai vanhat sukat, jotka voit sujauttaa kenkien päälle. Tervetuloa viihtymään!

Et tarvitse kurssille omaa paria. Pyrimme pitämään teemakursseilla paritasapainon, siksi toivomme ennakkoilmoittautumista. Tule yksin tai yhdessä!

Kurssin hinta on jäsenille 10 euroa /osio tai 15,- /koko kurssi.  Ilmoittaudu mukaan/ kysy lisää puh 050 547 5591 tai lu.tanssijat@gmail.com

bottom of page