top of page

Etenevä Cha cha

La 18.11.2017 klo 13.15 - 16.30

ROUTION KOULU

Havumetsäntie 4, 08350 Lohja

 

Etenevän Cha chan teemapäivä Lohjalla, Ohjaaja Kimmo Luukkonen

Länsi-Uudenmaan tanssijat tarjoaa etenevän cha-chan teemapäivän. Cha-cha on lavojen tanssituin latinalaistanssi. Modernissa lava-cha-chassa on mahdollista hakea aineksia eri tyyleistä. Mahdollisesti vauhdikkain tyyli on etenevä cha-cha, jossa kierretään salia cha-chan askelikoilla. Näin pääsee yllättävän lujaa – ja hauskaa on! Etenevää cha-chata ohjaa superkonkari Kimmo Luukkonen, jolla on hyvin laajalti tietoa latinalaistanssien eri tyyleistä. Kimmo taitaa cha-chan etenevät kuviot poikkeuksellisen hyvin ja opettaa selkeästi tehokkaasti ja iloisesti. Päivän ensimmäinen oppitunti on klo 13.15 – 14.45 ja toinen klo 15.00 – 16.30. Toisella tunnilla jatkamme siitä, mihin ensimmäisellä tunnilla jäimme. Tuntien tasona on alkeisjatko – osaat siten jo cha-chan perusteet. Opetus on Lohjalla Roution koululla, osoitteessa Havumetsäntie 5. Salin lattia on nihkeä, joten ota mukaan kyllin luistavat kengät tai vanhat sukat, jotka voit sujauttaa kenkien päälle. Tervetuloa viihtymään!

Et tarvitse kurssille omaa paria. Pyrimme pitämään teemakursseilla paritasapainon, siksi toivomme ennakkoilmoittautumista. Tule yksin tai yhdessä!

Kurssin hinta on jäsenille 10 euroa /osio tai 15,- /koko kurssi.  Ilmoittaudu mukaan / kysy lisää puh 050 547 5591 tai lu.tanssijat@gmail.com

bottom of page