Paritanssit

Kevään 2021 Paritanssikurssit:

"Selviytymispakkaus" paritansseihin -kurssi

 

Tiistaisin Roution koululla

klo 18.30 - 20.30

02.02.21 alkaen

Haluaisitko oppia tanssimaan? Tuntuuko, että sinulla on kaksi vasenta jalkaa? Ei hätää, uskomme, että kaikki oppivat tanssimaan. Tanssi on myös pariskunnalle ihana yhteinen harrastus.

 Ota lavatanssit haltuun viiden kerran peruskurssilla. Olet lämpimästi tervetullut vaikka et ole ennen tanssinut askeltakaan! Kurssi sopii kaikenikäisille eikä aiempaa tanssikokemusta tarvita. Kurssi lähtee siis aivan alkeista. Kurssilla käydään läpi valssin perusteet, käännökset ja foksia sekä tangoa, jotta on juhlien ja tanssien selviytymispakkaus kasassa.  Tutustut uusiin ihmisiin ja saatat saada elinikäisen kimmokkeen mukavan liikunnan pariin hyvässä seurassa!

Kurssia ohjaavat  Länsi-Uudenmaan Tanssijat ry:n ohjaajat. Kurssin hinta on 30 euroa sisältäen kaikki kurssipäivät (5 kertaa) .Jäsenmaksu vuodelle 2021 on 20/10 euroa. Kurssin voi maksaa myös tilille tai liikuntaseteleillä/sporttipassilla.  Et tarvitse kurssille omaa paria, kurssille voi hakea paria ennakkoon meidän käyttämässä Nimenhuuto sovelluksessa. Toki voit tulla myös oman parin kanssa. Mikäli et ole vielä jäsen, ilmoittaudu lu.tanssijat@gmail.com niin saat viestinä ohjeet. Koko ohjelma netissä www.lutanssijat.fi

Tutustu mukavaan harrastukseen ja tule ennakkoluulottomasti paikalle. Jokainen oppii tanssimaan!

Liity jäseneksi. Maksa jäsenmaksu tilille ja laita viestikenttään yhteystietosi.  

Tili FI34 4006 0010 3044 22 Länsi-Uudenmaan tanssijat ry.
Jäsenmaksu vuodelle 2021 on 20 euroa.
Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 10 euroa

Parilattarit -teemapaketti

 

Torstaisin Harjulassa

klo 18.30 - 20.30

04.02.21 alkaen

Kolmen kerran lattaripaketti, joka rakentuu aina edellisen tunnin aiheiden päälle. Kurssin taso on alkeisjatko. Miia ohjaamassa.

 

Kolmen kerran paketin hinta on 20 euroa. Kurssin osallistujamäärä pidetään pienenä ja tanssitaan vain oman parin kanssa. Ilmoittautumiset nimenhuudon kautta.

  • Facebook Clean